Feng šui stručnjaci savetuju

Staro verovanje za više sreće u narednoj godini: Evo šta treba da darujete voljenima!

Evo spiska šta možete da poklonite najbližima kako bi ih pratila pozitivna energija i blagostanje tokom naredne godine
Lifestyle
20:54h Autor:
Staro verovanje za više sreće u narednoj godini: Evo šta treba da darujete voljenima!
Foto: Thinkstock

Izabrati poklon sa nekog koga volite, a da on pritom ima snažnu Feng šui energiju, nije nimalo lako. Međutim, Feng šui učitelji su napravili spisak šta možete da poklonite najbližima kako bi ih pratila pozitivna energija i blagostanje tokom naredne godine, piše Lisa.rs.

Želite bogatstvo i sreću u 2016? Evo gde ne smete da stavljate ukrase!

Feng šui stručnjaci dali su 8 predloga, a vi izaberite idealan poklon i odradujte najbliže:

1. Himalajska kristalna lampa

Čuli ste za himalajsku so i sve njene prednosti, ali da li ste znali da će himalajska lampa biti odličan poklon za predstojeće praznike? Po Feng šui učiteljima, ova lampa otpušta negativne jone u vazduh i donosi pozitivnu energiju u dom.

Siromaštvo, bolest, svađe: Izlečite negativnu energiju doma!

2. Bambus

Srećno drvo u Ffeng šuiju je naravno bambus i smatra se jednim od najpopularnijih "lekova" protiv negativne energije u domu. Ova biljka može čak da se stavi i u kupatilo. U svakom slučaju doneće mir, dobru energiju i smirenost pa se smatra idealnim poklonom bilo da je u pitanju rođendan ili predstojeći praznici.

Uvreda za svaku damu: Pokloni koje nijedna žena ne želi ispod jelke!

3. Svećnjak u obliku Budine ruke

Ukoliko ste preokupirani poslom i nemate vremena za meditaciju ili jogu, uvek možete da upalite sveću i da uživate u miru i tušini. Baš zato je svećnjak u obliku Budine ruke idealan dar za najdraže ljude. Priuštite im trenutke mira, relaksacije i dobre energije uz pomoć ovog divnog detalja.

4. Crveni svećnjak

Elegantni svećnjak crvene boje je nešto što bi svaki dom trebalo da ima. Lepa crvena boja napraviće dobru energiju u domu i, kako kažu Feng šui učitelji, osiguraće vam dug život. Divna sitnica za praznične dane.

5. Klasični Feng šui pokloni

Klasičan Feng šui poklon je uvek odličan izbor da obradujete nekog ispod jelke. Od figurice Bude, do kristalnog drveta sa novcem, kornjače, zmaja i ostalih Feng šui figurica. Izaberite neki od njih, upakujte ih i poklonite ih nekome.

6. Maslinasti jastuk od svile

Obožavate maslinasto zelenu boju? Sigurni smo da će se dopasti i vašoj prijateljici i lepo će se uklopiti uz enterijer, a kineski jastučići sa kićankama doneće dašak luksuza u dom i trenutke blagostanja.

Stvari koje odbijaju novac iz vašeg doma: Evo zašto ste okruženi lošom energijom!

7. Stona lampa u crno-crvenoj nijansi

Odličan detalj za spavaću sobu zbog odličnih kombinacija boja. Dramatična crvena i crna podstiče dobar balans i jin jang energiu, a ovi praznicu su odličan izgovor da unesete strast u spavaću sobu.

8. Crvena satenska posteljina

Idealan poklon za svaki bračni par ili prijateljicu je crvena satenska posteljina koje će, baš kao i crno - crvena lampa, uneti strast u vašu spavaću sobu.

Privlače bolest, nesreću i neuspeh: Ovo su najgora mesta za krevet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs