Prema Feng šuiju

Stvari koje odbijaju novac iz vašeg doma: Evo zašto ste okruženi lošom energijom!

Ovi bitni delovi doma i te kako utiču na finansije ukućana
Lifestyle
11:12h Autor:
Stvari koje odbijaju novac iz vašeg doma: Evo zašto ste okruženi lošom energijom!
Foto: Shutterstock

Svaka nekretnina ima određenu energiju. Kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega. Postoje ključne tačke u domu koje su vezane za finansije. Nered ne sme nigde da postoji, jer može da napravi finansijske blokade i nemogućnost naplaćivanja dugova. Ustajala energija u određenom delu prostora stvara nemogućnost većih prihoda. Zapušten podrum može da proizvede neplanirano plaćanje kazni, pa makar i za parking.

Izbacite siromaštvo iz doma: 8 jednostavnih stvari koje svako može da uradi!

Bitni delovi nekretnina u vezi sa finansijama ukućana:

1. Prilaz

Ako posetilac ne može lako da pronađe vaša ulazna vrata, neće moći ni energija novca. Tamni prilaz ispred vašeg doma donosi tamnu budućnost, tešku karijeru i teško skupljanje materijalnih dobara.Korekcije: dobra rasveta i postavka dekoracije pored ulaza, čime pravite dobrodošlicu i gostima i prihodima.

2. Nered

Ako je dom ispunjen neredom ili malim prostorijama (ostava) koje su nesređene i natrpane – ne treba se iznenaditi ako imate finansijske probleme.Korekcije: raščistite nered što pre, presložite stvari u kutije i ostavite u toku noći da "gori" svetlo (yang energija rasvete oživljava mrtvu tačku u domu, a ta tačka može da bude u kompasnoj direkciji stana vezanoj za karijeru, finansije ili naplaćivanje).

5 stvari koje ne smete da nosite u torbi: Ne izazivajte sudbinu!

3. Ulazi

Ulazna vrata su deo prostora koji predstavlja ulazak energije, ulazak novih mogućnosti i dolazak novca. Ulazna vrata su glavna cev novčanog toka. Pravilo kaže: ako poštar ne može da nađe vaša vrata kada vrši isporuku, neće vas naći ni novac.

Ako su prevelika: sve prolazi pored korisnika prostora.Ako su premala: ljudi su pohlepni i sebični, a to nije dobro za razmenu novca.Treba da se otvaraju pod uglom od 90 °, kako bi i novac mogao slobodno da uđe.Korekcije: "Welcome note" – viseća ukrasna dekoracija sa spoljašnje strane ulaznih vrata pravi dobrodošlicu mnogim stvarima, pa i novcu.

4. Pozadina doma

Ako su prozori ono što vidite kada uđete u vaš dom, nećete ni novac zadržavati.Korekcije: postavka dekorativnih lonaca sa cvećem na prag prozora, ili keramička statua može da ublaži odlazak istog.

Da vam kuća bude bogata: 10 starih verovanja za privlačenje novca!

5. Pozicija doma i gubitak finansija

- Dom na kraju T raskrsnice: novac će redovno da se gubi

- Dom u delu slepe ulice: nema nikada dovoljno prihoda

- Dom s nizbrdicom iza: sve finansije se "tope"

- Dom u suterenu: nemaština

- Dom kojem je pozadina reka ili neka druga voda: nemogućnost plaćanja računa

6. Unutar doma

- Greda iznad šporeta: problem sa finansijama

- Greda iznad radnog stola: nedovoljno zarađivanje

- Prljav frižider: neplaćeni dugovi

- Prljava rerna: problem sa finansijama

- Prljav šporet: zagarantovani finansijski problemi

Poradite na energiji vašeg doma. Napravite ćup bogatstva. Aktivirajte prihode upotrebom novčanika i novčanica-aktivatora. Budite otvoreni za prijem. I verujte…

Vaza koja privlači novac: Kako da napravite svoj ćup bogatstva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs