Srećan kraj

Radikalna odluka šefa: Saznao da su radnica i njena deca beskućnici, evo šta je uradio! (VIDEO)

Ne želim da me sažaljevaš. Bilo nam je i gore. Spavali smo i po autobuskim stanicama i po skladištima. Nismo imali novca ni za hranu, rekla je Ejndžel šefu koji je sakrio svoj pravi identitet
Lifestyle 14.12.2015. - 15:53h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube / Apostle Yunati' Shahid

Ejndžel, majka troje dece, nije ni sumnjala koliko će život da joj se promeni u samo jednom danu. Naime, ova pažljiva žena i vredna prodavačica završila je na ulici kada je treći put ostala trudna.

 

Iako je prolazila kroz težak period, na snimku je prikazano koliko je posvećena radu. U potpunosti predana poslu, svog šefa Džoija (koji je sakrio pravi identitet) sa punom pažnjom je obučavala i upućivala ga u sve tajne "zanata".

 

Potresno pismo dečaka svetom Nikoli: Evo za šta ga je zamolio! (FOTO)

 

Džoi joj je u jednom trenutku slagao da je pre šest meseci ostao bez posla i da je morao da zatvori piceriju zbog jake konkurencije. Ejndžel ga je ohrabrivala i govorila mu u kakvo odlično radno okruženje je došao i da će biti prezadovoljan poslom. Zatim ju je Džoi pitao koja je njena životna priča.

 

"Sa 24 godine sam zatrudnela. Bila sam menadžerka restorana, ali više nisam mogla da radim taj posao. Od tada mi je bilo stvarno teško. Bili smo na ulici jedno vreme. Sada živimo u prihvatilištu za beskućnike. Tamo smo već dve godine", otkrila je Ejndžel, što je šokiralo Džoija.

 

"Ali nema veze, ne želim da me sažaljevaš. Bilo nam je i gore. Spavali smo i po autobuskim stanicama i po skladištima. Nismo imali novca ni za hranu. Ali jedno ću ti reći - stvari postaju sve bolje, dokle god guraš napred", optimistična je Ejndžel, koja se u jednom trenutku i rasplakala.

 

Deca velikog srca: Odrekli se užine da bi drugu kupili patike!

 

"Bukvalno mi je srce slomljeno. Ja odlučujem koliko ću plaćati moje radnike, i zbog toga što je jedna moja radnica beskućnica mi je bukvalno loše", priznao je Džoi, koji je i sam pustio suze zbog teške Ejndželine situacije.

 

Nakon završetka snimanja, šef nije mogao da prestane da misli o Ejndžel i njenoj porodici. Zato ju je jednog dana pozvao na sastanak koji joj je zauvek promenio život!

 

"Ti si lider kakvog želimo u našoj kompaniji. Unapređujem te u asistenta menadžera", rekao joj je šef.

 

Nakon smrti bebe: Očajne roditelje konobarica oduševila dobrim delom! (FOTO, VIDEO)

 

 

Ejndžel nije mogla da prestane da plače od sreće i neverice, i kada je čula koliku je povišicu dobila, skočila je da zagrli šefa. Međutim, tu nije bio kraj njegovim iznenađenjima. Poklonio joj je ček na 250.000 dolara kako bi mogla da obezbedi svojoj deci smeštaj i da bi se još istog dana iselili iz prihvatilišta.

 

Medicinska sestra brinula o nepokretnoj devojci: Evo kako joj se ona odužila! (VIDEO)

 

Pogledajte ovu dirljivu priču:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs