Možete i vi

Odvratna uvreda mi je promenila život: Žena (33) otkriva neverovatnu transformaciju! (FOTO)

Dok je išla u srednju školu, imala je oko 58 kilograma i bila prezadovoljna. Ali, kada je krenula na fakultet, kilogrami su počeli nemilosrdno da se lepe
Lifestyle
17:30h
Odvratna uvreda mi je promenila život: Žena (33) otkriva neverovatnu transformaciju! (FOTO)
Foto: Facebook / Kelsey Byers Fitness

Da zaista možemo da učinimo prava čuda samo ako imamo jaku volju, dokazala je i Kelsi Bajers, 33-godišnja majka iz Teksasa.

Naime, Kelsi nikada ranije nije imala problema sa težinom. Dok je išla u srednju školu, imala je oko 58 kilograma i bila prezadovoljna. Ali, kada je krenula na fakultet, kilogrami su počeli nemilosrdno da se lepe, pa nakon samo dve godine bila teža za više od 20 kilograma!

Uzimajte kašičicu ovog začina dnevno: Za tri meseca drastično manje masnoća! (RECEPT)

<\/div>

Zbog nove kilaže, morala je da kupi novu odeću, pa je ostala i bez novca, a uz to je trpela i svakodnevne uvrede na račun izgleda.

Ali, u trenutku kada joj je jedan muškarac dobacio da viši liči na kita nego na devojku, Kelsi je prelomila i odlučila da vrati svoju staru liniju.

Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)

<\/div>

Iako povređena, uvredu je iskoristila kao podsticaj da izgubi sve te nakupljene kilograme, umesto da padne u depresiju zbog neželjenih 20 kilograma.

Danas, četiri godine nakon uvrede i besramnog poređenja, uz pomoć truda, čelične volje, pravilne ishrane i redovnih treninga, Kelsi je postala fitnes istruktorka i izgleda bolje nego ikada.

Ugojila se 14 kg, a onda je prijatelj pitao ovo: Seksualni predlog koji nije mogla da odbije!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs