Od loše do vatrene ljubavnice

Ugojila se 14 kg, a onda je prijatelj pitao ovo: Seksualni predlog koji nije mogla da odbije!

Njeno samopouzdanje u krevetu počelo je da se urušava nakon drastične promene fizičkog izgleda
Ljubav
05:26h Autor:
Ugojila se 14 kg, a onda je prijatelj pitao ovo: Seksualni predlog koji nije mogla da odbije!
Foto: Thinkstock

Kejt (39) imala je veliku seksualnu blokadu, pa je odlučila da podeli svoju priču kako bi pomogla ženama širom sveta. Njeno samopouzdanje u krevetu počelo je da se urušava nakon drastične promene fizičkog izgleda.

Imala je skoro 30 godina i 90 kilograma. Možda vam se ovo čini kao velika brojka, ali se ona osećala udobno. Imala je grudi i obline tamo gde ih je želela. Bila je zadovoljna svojim telom i kontrolom nad njime.

"Nisam previše vežbala, a pritom sam imala dovoljan broj muškaraca. Nisam imala previše seksa sa ovom kilažom, ali ne zato što nije bilo ponuda, već zbog toga što nisam bila zainteresovana. U ranim tridesetim godinama ponovo sam počela da imam više seksa. Imala sam više iskustva i mnogo manje briga oko toga kako moje telo izgleda", priznala je ona.

Onda je usledio period depresije. Njena težina skočila je na 107 kilograma. Bila je očajna zbog ove bolesti i odlučila se na celibat.

Ubijala ga od batina, ali nisu se zato razveli: Zbog ovoga je pukao brak Slavice Eklston!

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Skoro deceniju kasnije, bila je oslobođena depresije, ali i dalje nije imala nikakvu seksualnu aktivnost. Dobila je ideju da bi trebalo da počne da trenira za polumaraton. Svakodnevnim trčanjem izgubila je skoro 14 kilograma i bila je u najboljoj formi u životu. Takođe, počela je da se viđa sa nekim i da ima redovan seks.

Onda se depresija ponovo prišunjala. Raskinula je sa dečkom i dobila artritis u kolenu koji je označio kraj trčanja. Njena stara kilaža ponovo se vratila, ali bila je isuviše depresivna da bi je to pogodilo.

Kada se depresija napokon povukla, odlučila je da potraži ljubavnika. Izbor je pao na prijatelja. Ovog puta ništa nije bilo kako treba. Imala je osećaj kao da ima tegove na rukama i nogama. Nije mogla da se pomera kako je želela jer joj telo to nije dozvoljavalo.

Prvo je mislila da je neprijatnost prisutna prvenstveno zbog toga što je malo zarđala i što je u pitanju novi partner.

Međutim, i sledeći put nije bio ništa drugačiji. Uživala je u seksu, ali je i dalje bila uznemirena zbog manjka agilnosti. Osećala se kao „debela devojka“.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

"Nemojte da me shvatite pogrešno, moj ljubavnik nije imao nikakvih problema sa mojim telom. Voleo je sve obline i nabore i uživao je. Činilo se kao da je to sve rutina za njega, ali ja sam bila znatno ispod svog standarda. Osećala sam se nespretno i nezgrapno. Prvi put u životu imala sam osećaj da me telo izdaje. Ne zbog načina na koji je izgledalo, već zbog toga kako se ponašalo", priznala je ona.

"Mogla sam da se po ceo dan gledam gola i uvek sam videla privlačnu ženu. Ali kada je na red došao seks, moje telo je svaki put uspelo da izneveri. Onda se desilo nešto interesantno. Jedan od mojih prijatelja dao mi je seksualni predlog. Iz vedra neba poslao mi je poruku i rekao mi da me je video na Fejsbuku i da sam mu jako seksi. Želeo je da imamo seks".

S obzirom na poslednja iskustva, stvarala je izgovore, a on joj je govorio koliko je seksi i šta bi joj sve radio.

"Neću da kažem da mi je bio potreban muškarac koji obraća pažnju kako bih razmislila o svemu. Slušanje svih tih hvalospeva podsetilo me je da se seks ne svodi samo na to šta ja mogu da pružim partneru, već i na to šta on može meni. Veoma je lepo kada vas neko obožava iz daljine", zaključila je ona.

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs