Saznajte šta vas očekuje

Kineski horoskop za oktobar: Kome kiše donose romansu?

Na dan 8. oktobra, kada počinje vladavina ovog znaka, pritiče energija Zemlje, a u 2015. godini vlada Vatreni Pas - tako da su sve moćne energije na površini
Lifestyle
15:58h Autor:
Foto: Shutterstock

U kineskom solarnom kalendaru, mesec Psa je poslednji mesec jeseni. Na dan 8. oktobra, kada počinje vladavina ovog znaka, pritiče energija Zemlje, a u 2015. godini vlada Vatreni Pas - tako da su sve moćne energije na površini. Ipak, Zemlja će brzo progutati energiju koja se rastvori pod jesenjim kišama, pa zato treba održati toplinu doma i prijateljstva velikodušnošću i spremnošću da pomognemo, piše Lovesensa.rs.

 

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

 

Pacov

 

Oktobarske kiše vama donose romansu! Nemojte dozvoliti da vam  promakne taj - nalik slučajan, a zapravo veoma važan susret. I na poslovnom planu, vaša energija je na zavidnom nivou tako da ćete imati inspiracije na pretek!

 

Tigar

 

Prijateljstvo, sigurno. A da li će to biti i ljubav, otkrićete vrlo, vrlo sporo. Mlad Mesec dovodi u vaš život i važno profesionalno poznanstvo i otvara vam vrata čitavom novom svetu u poslu. Nemojte se ni vi držati starih navika, vreme je za rast!

 

Šta vam donosi vladavina Vage do 22. oktobra: Nezadovoljstvo na poslu, sukobi u ljubavi!

 

Bivo

 

Prohladna jesen, vrela hemija. Oktobar vam obećava harmoniju sa partneromVreme je za jesenju uživanciju sa najmilijima. Ako ste tek u potrazi za svojom srodnom dušom, čeka vas veliko i prijatno iznenađenje. Što se tiče karijere, signali u fazi mladog Meseca su veoma povoljni.

 

Zec

 

Umete li da upravljate radom svog šefa? Ako ne umete, vreme je da to naučite jer ćete tako izbeći zamke njegove neumešne komunikacije. Posvetite ovaj mesec razvoju vašeg odnosa, a i porodični odnosi će biti skladniji ako se upustite u otvoren razgovor.

 

Ljubavni horoskop za oktobar: Velike turbulencije i ozbiljne posledice u budućnosti!

 

Zmaj

 

Vreme za jesenju romansu u kojoj vas očekuje partner sličan vama. U kišnom oktobru, Zmajevi će skakati iz jedne u drugu fazu, iako mladi Mesec govori da je profesionalni fokus preko potreban.

 

Zmija

 

U oktobru ćete konačno moći da odahnete od silnih poslovnih projekata i da malo odmorite. U odnosu s partnerom, konačno ćete doći do one tačke kada je "pravo vreme" za sledeću stepenicu. Ako ste emotivno slobodni, dozvolite sebi hrabrost da potražite na suprotnoj strani psihološkog spektruma - stidljive Zmije oduševiće odvažni neznanci.

 

Konj

 

Ako ste zaposleni ili pak čekate posao, oktobar je u profesionalnom smislu izrazito naklonjen Konjima! Ovaj mesec nije baš stvoren za pronalaženje srodne duše, jer će biti dosta pogrešno protumačenih signala i poruka. Ne žurite.

 

Koja ste životinja prema keltskom horoskopu: Labud je oličenje strasti, a Leptir izuzetno društven!

 

Majmun

 

Ljubav je stalno traženje ravnoteže. Ako ste spremni da nesebično darujete emocije, biće vam i uzvraćene. Svi koji imaju povišenu intuitivnost, tokom oktobra treba i da veruju drhtajima svog srca. Neće vas izneveriti. Na poslu, pristanite na kompromisne ponude.

 

Koza

 

U ovom periodu provretrite mozak i iskoristite odličan period za dobar provod sa prijateljima. Još uvek nije vreme da krenete u potragu za srodnom dušom. Sačekajte bolji trenutak! Mladi Mesec vam poručuje da u poslovne poduhvate krenete otvoreni za promene. Samo hrabro!

 

Pas

 

Budite oprezni i rezervisani prema iznenadnim i nejasnim romantičnim ponudama. Ako ostanete čvrsto na zemlji, jasno će se ukazati razlika između iskrene zainteresovanosti i potencijalnog ljubavnog trougla. Imate dovoljno drugih oblasti u kojima ćete naći zadovoljstvo, kao i poslovnih poduhvata za koje je pravi čas ovog meseca!

 

Da li vas intuicija služi ili vara: Horoskop otkriva koliko treba da verujete svom predosećaju

 

Petao

 

Izlasci i druženje će konačno uroditi plodom - postoji velika verovatnoća da ćete pronaći gospodina pravog i veliku ulogu u tome igraće prijateljstvo. Ako ste u dužoj vezi, možda ćete staviti tačku na nju. U periodu mladog Meseca, tražićete i dobijaćete, ali uvek se setite dobre, stare izreke - pazite šta želite!

 

Svinja

 

Odličan i zanimljiv period za stvaranje prijateljstva. Ko zna, možda i neki blizak prijatelj u daljoj budućnosti postane i vaš partner. Napravićete značajne poslovne korake i u periodu mladog Meseca držaćete ključ poslovnog uspeha u vašim rukama. Samo napred!

 

Životni principi horoskopskih znakova: Sa Ovnom se ne isplati svađati se, Vagi ljubav treba dokazati

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...