Inspiracija svim ženama

Ima 81. godinu, a nijednu sedu dlaku: Nina otkriva tajnu večne mladosti! (FOTO)

Iako svi misle da se podvrgavala hemijskim pilinzima, botoksu i slično, ova žena kaže da za svoje skoro 82 godine nije čak nijednom ni ofarbala kosu
Lifestyle
16:42h Autor:
Ima 81. godinu, a nijednu sedu dlaku: Nina otkriva tajnu večne mladosti! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Indian Queens

Nina Sneling je žena koja svakodnevno šokira ljude svojim izgledom - niko joj ne veruje kada prizna koliko zaista ima godina!

Kada ih pita za procenu, svi kažu da je Nina u pedesetim godinama, ali zapravo, ona je zašla u devetu deceniju života!

Ne pije lekove, ne stari, ne boluje ni od čega: Žena zmaj (72) otkrila izvor mladosti! (FOTO)

Ono što je od svega najčudnije jeste što ova žena u svojoj 81. godini nikada nije išla ni na kakav tretman lepote, čak ni na izbeljivanje zuba! Iako svi misle da se podvrgavala hemijskim pilinzima, botoksu i slično, ova žena kaže da za svoje skoro 82 godine nije čak nijednom ofarbala kosu!

Njena prirodna plava boja nije pokvarena niti jednom sedom vlasi. Njena linija takođe je zavidna, jedino nije zadovoljna širokim kukovima koji su takvi postali nakon porođaja. Osim što u 81. godini izgleda fenomenalno, Nina nema nijedan problem sa zdravljem. Pokretna je, vrlo vitalna i puna života!

"Uživam u besplatnom prevozu, penziji i svim radostima života, a starija sam čak i od drveća u mom gradu. Ako mi ne verujete u sve ovo, znajte da ste jedan od mnogih. Celog života izgledam nekoliko decenija mlađe i već sam navikla na nepoverenje", kaže Nina.

Vratite sedim vlasima prirodnu boju: Domaći eliksir za jaku i zdravu kosu!

Nina kaže da muškarci i dalje obraćaju pažnju na nju, zovu je da izađe sa njima, a kada se povede malo dublji razgovor, redovno ostaju šokirani istinom.

Ali, ono što je svi stalno pitaju jeste u čemu je njena tajna.

"Ovo pitanje stalno postavljam sebi. Neko vreme sam mislila da jednostavno imam gen mladosti. Moj otac preminuo je u 94. godini, ali majka je živela jako kratko, imala je tek 54 kada me je pogodila njena iznenadna smrt. Ali ne mogu to biti samo geni. Verujem da je u pitanju i moj bračni status", otkriva Nina.

Sačuvajte mladolikost: 5 namirnica koje brišu godine sa lica!

Iako je 5 puta bila zaprošena i imala dosta momaka, ona nikada nije izgovorila sudbonosno Da.

"Ne mogu da se vežem za jednu osobu i budem sa njom ceo život. Jednostavno, srećna sam kad sam sama", iskreno priznaje Nina.

Nina veruje da je život sa muškarcem veoma stresan. Gledajući prijateljice koje su se plašile reakcije muževa, morale da traže dozvolu da negde odu, ugađaju i prilagođavaju se jačem polu, odlučila je da to nije za nju. Ona ne želi da je bilo ko sputava u bilo čemu i narušava njeno zdravlje.

Foto: Youtube printscreen / Indian Queens, Nina Sneling nekad i sad
Foto: Youtube printscreen / Indian Queens, Nina Sneling nekad i sad

"Odbijam da budem rob svakodnevne rutine, kad mogu da uživam onako kao ja želim. To je blagoslov", poručuje Nina i dodaje da je stres ono što ubrzava starenje žena, koje nežniji pol ne može da izbegne balansirajući između karijere i muža.

"Imam ćerku Virdžiniju koju sam rodila 60-ih godina, i bilo je strašno biti u drugom stanju van bračne zajednice u to vreme. Ali, njen otac nije bio čovek za mene, pa sam odluč8ila da je podižem sama. U tome sam uspela i ne mogu biti ponosnija", kaže Nina.

U 95. godini otišao u penziju, puca od zdravlja i energije: Doktor (100) otkrio recept za dug život!

Sve što ova žena radi za lepotu jeste poseta frizeru jednom godišnje, kako bi skratila krajeve, za kožu tonik kojim čisti lice i vrat, a što se tiče šminke, Nina je ne koristi puno. Na oči stavlja maskaru, na lice tečni puder i to je sve. Ono što je takođe važno i što se odrazilo na njen mladalački izgled, jeste to što nikada nije pušila ni pila.

Kako bi održavala vitku liniju, Nina dosta šeta, a prvodi dosta vremena i sređivajući baštu.

"Zaista je užasno slušati stalno kako žene treba da izgledaju mlado i lepo. Zato svetujem svakoj dami - odbacite stres, uživajte, radite ono što volite i izgledaćete baš kao i ja u 81. godini", zaključuje Nina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs