Šokantno

Greh, prostitucija i lake droge: Stjuardese na rubu pakla!

Posao iz snova uglavnom se pretvori u tragičnu suprotnost na ovom kraju sveta
Zanimljivosti 14.06.2015. - 18:50h Autor: Fokus.ba, Stil
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Stjuardese u Japanu okreću se prostituciji zbog niskih primanja, a to je potvrdilo i nekoliko neimenovanih stjuardesa koje sada redovno naplaćuju seks pilotimaTako 90-minutni seks košta između 300 i 450 funti, a mlađe stjuardese koje su još u dvadesetim godinama, svoje usluge najviše naplaćuju, prenosi Daily Mail.

 

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

 

Postao stjuardese je san mnogih žena u Japanu, pa se hiljade njih svake godine prijavljuje na ta radna mesta. Ipak, stvarnost je često drugačija, a ona uključuje nisku platu i dugo radno vreme.

 

"Stjuardese koje su voljne da spavaju sa pilotima za novac, svoj broj prosleđuju glavnoj stjuardesi koja je zapravo makro u celoj priči", rekla je jedna od stjuardesa.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U takvom okruženju, stjuardese i piloti koriste neverbalnu komunikaciju kako bi razmenili informacije o ceni seksualnih usluga i mogućoj zainteresovanosti.

 

Nekada stvari idu toliko daleko, pa se stjuardese pre leta postroje ispred pilota i kopilota kako bi oni mogli da odaberu devojke koje im se najviše dopadaju.

 

Stjuardese su u Japanu 2004. godine zarađivale oko 28.000 funti godišnje, a 2013. godine ta cifra je spala na oko 22.000 funti godišnje zarade.

 

Nakon 45 godina ćutanja: Potresna ispovest žrtve prostitucije!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

“I mi imamo svoj rok trajanja” otkrila je 29-godišnja stjuardesa koja je već duže vremena u lancu te vrste prostitucije.

 

Veliki broj japanskih stjuardesa, takođe se bavi “dodatnim poslom”. U slobodno vreme su eskort dame ili hostese u noćnim barovima u Tokiju.

 

Lažljivica Koko Šanel: Gazila preko svih da bi uspela!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...