Urazumite se

Feng šui za zdravlje: Pod hitno stavite ovo ispod kreveta!

Savetuje se da se ništa ne drži ispod kreveta, ali postoji jedan izuzetak
Lifestyle 14.06.2015. - 18:14h Autor: atma.hr
Foto: Shutterstock

Prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da se kanališe ravnomerno po celom našem telu tokom noći. Hrpa stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje vaš nesvesni um upija dok spavate, što je vrlo loše.

 

Feng šui otkriva: Kako da se brzo oslobodite viška kilograma!

 

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” Feng šui pravila je kada ispod kreveta držite ono što se zove „Kutija sa blagom".

 

To je specifičan Feng šui alat za odašiljanje određene želje i namere, odnosno za otvaranje našeg nesvesnog „ja“ mogućnostima da se te naše želje ostvare.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više „otvoren“ tip energije. Obe su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

 

Neuspeh, bolest, loš osećaj: Evo kako da izbacite negativnu energiju iz doma!

 

Pre postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srećnim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osećaja koje želimo da privučemo u život.

 

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale…

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Izbegavajte da stavljate hrpu kovanih sitniša. Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja.

 

Donose nesreću i izvlače život iz vas: 5 stvari koje odmah treba da izbacite iz kuće!

 

Energetski uticaj "Kutije sa blagom osetiće se bez obzira gde je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mesto je ispod pupka. Na taj način, vi se suptilno “hranite” energijom unutar kutije. "Kutiju sa blagom" treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...