Motivacija svim ženama

Više me nikad nećeš tako uvrediti: Nakon šokantnog poređenja, Natali je smršala 45 kilograma! (FOTO)

Bilo je zaista jednostavno, ne znam zašto to nisam uradila ranije. Ranije sam mislila da samo loša hrana ima dobar ukus, ali da bih smršala, morala sam prvo da promenim način razmišljanja - kaže Natali
Lifestyle
20:28h Autor:
Više me nikad nećeš tako uvrediti: Nakon šokantnog poređenja, Natali je smršala 45 kilograma! (FOTO)
Foto: Facebook

Natali Vajt Dudson, majka jedne devojčice, bila je veoma gojazna i nije se previše brinula oko toga. Znala je da je prekomerna težina loša za zdravlje, ali je i dalje uživala u prerađenoj hrani, šećeru, čokoladi i hrskavim grickalicama.

Najbolji način da smršate u 2015. godini otkrijte OVDE - Daš dijeta peti put zaredom proglašena za najbolju!

Ali, jednog dana je doživela šok - vraćala se kući, a komšija joj je dobacio:

"Natali, izgledaš kao mali debeli Buda".

Žena je ostala u šoku, ali je shvatila da je konačno došlo vreme da uradi nešto po pitanju svoje težine, budući da se stalno plašila da će slomiti nameštaj kad sedne na njega! Takođe, Natali je verovala da se njena petogodišnja ćerka stidi majke kada stane pored majki njenih drugarica, koje su uglavnom duplo mršavije.

OVDE otkrijte kako da postignete 5 kilograma mršaviji izgled do večeri - Stvar je u proporciji!

"Znam da nije želeo da bude okrutan, samo mu je izletelo, ali me je zaista prodrmalo" - iskrena je Natali, koja se uopšte ne ljuti na komšiju. Natali se prijavila u centar za mršavljenje i nakon 5 godina se prvi put izmerila. Kada je ugledala više od 110 kilograma, samo zaplakala je, ali i čvrsto odlučila da uspe - prenosi Dejli mejl.

Sve je počelo prošlog Božića - Kako su majka i ćerka smršale i promenile život iz korena za samo 100 dana, saznajte OVDE! (FOTO)

"Bilo je zaista jednostavno, ne znam zašto to nisam uradila ranije. Ranije sam mislila da samo loša hrana ima dobar ukus, ali da bih smršala, morala sam prvo da promenim način razmišljanja" - ističe Natali.

Ranije je na njenom jelovniku dominirala kafa puna masnoća i šećera, sendviči sa majonezom i raznim sosevima, testenine, grickalice i čokolade, ali sada poštuje plan ishrane koji je dobila od nutricioniste. Doručkuje biskvit od kikiriki putera, ruča supu od povrća, večera pečeno meso i grilovano povrće, a za užinu popije zdrav smuti.

OVDE saznajte kako do savršene linije za samo 10 minuta dnevno - Kućni trening koji topi kilograme! (VIDEO)

Samo u toku prve nedelje Natali je oslabila više od 3,5 kilograma, što ju je ohrabrilo da nastavi dalje, a samo se odrekla prerađenih masti, šećera i grickalica.

"Više ne izgledam kao mali, debeli Buda. Svi kažu da izgledam odlično" - ponosno kaže Natali, koja je tokom 8 meseci smršala 45 kilograma.

"Sva odeća postala mi je velika toliko brzo da nisam imala ništa da obučem. Ali, srećom, niko me više nikada neće nazvati Budom" - zaključuje Natali, koja se nikada nije osećala bolje nego sa 62 kilograma koliko sada ima.

OVDE pročitajte kako je Džesika uspela da oslabi neverovatnih 70 kilograma - Nekada su je vređali, a sada joj se dive! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs