Vraćena joj vera u ljude

Poslednje fotografije umrle devojčice i lopovima otopile srce: Vratili majci ukradeni kompjuter!

Te stvari su nezamenjive. Samo ih želim nazad. Ne zanima me da li ćemo da uhvatimo onoga ko je to uradio, samo hoću da neko vrati kompjuter i neka slobodno kaže da ga je slučajno pronašao, molila je očajna majka
Lifestyle
08:08h Autor:
Poslednje fotografije umrle devojčice i lopovima otopile srce: Vratili majci ukradeni kompjuter!
Foto: Printscreen / Www.u.tv

Ožalošćena majka izrazila je svoju zahvalnost zato što joj je, nakon molbe, vraćen ukradeni laptop sa poslednjim fotografijama preminule ćerke.

Osmogodišnja Kloi Mekens, preminula je ranije ovog meseca od retke degenerativne Batenove bolesti. Njeni roditelji, Lidija Mekens i Kevin Riz, bili su šokirani kada su se jednog dana vratili kući i shvatili da im je dom opljačkan. Među ukradenim stvarima bio je i laptop sa poslednjim Kloinim fotografijama pre nego što je umrla.

Zamalo da pogine zbog fotografija - mlada želela da pozira na konju, a on je zbacio!

Kevin je opisao i kako su lopovi čak preturali po fiokama u Kloinoj sobi u koju porodica nije čak ni ulazila od njene smrti. Lidija je preko medija preklinjala da joj vrate kompjuter.

"Laptop sadrži slajdšou sa fotografijama koji sam napravila za Kloinu sahranu, o njenom životu, kao i stihove koje sam napisala, a koji su bili pročitani tog dana. Te stvari su nezamenjive. Samo ih želim nazad. Ne zanima me da li ćemo da uhvatimo onoga ko je to uradio, samo hoću da neko vrati kompjuter i neka slobodno kaže da ga je slučajno pronašao", izjavila je Linda.

Božićno čudo - šetala sa ćerkicom, a nepoznati muškarac joj dao kovertu punu para!

Ubrzo nakon toga, mlada žena je na svom Fejsbuk profilu potvrdila da joj je dragoceni predmet vraćen.

"Želim da se zahvalim svima koji su šerovali moje postove, slali poruke, donirali novac i sve ostalo. Svi ste pomogli da mi se vrati tračak nade da još uvek postoje pristojni ljudi. Vraćen mi je laptop. Hvala vam za podršku", napisala je Lidija.

OVDE pročitajte kako je jednoj porodici Božić stigao ranije - dečak (3) saznao da se oporavio od raka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs