Nesvakidašnje

Čin policajca koji je dirnuo ceo svet: Uhvatio ženu u krađi, a evo šta je posle toga uradio! (VIDEO)

Helenina porodica dva dana je gladovala zbog kašnjenja socijalne pomoći, pa je u očaju u prodavnici ukrala 5 jaja, što je odmah otkriveno, ali na uviđaj je izašao plemeniti policajac
Lifestyle
17:06h Autor:
Čin policajca koji je dirnuo ceo svet: Uhvatio ženu u krađi, a evo šta je posle toga uradio! (VIDEO)
Foto: Youtube

Policajac Vilijam Stejsi pokazao je zaista neuobičajeno razumevanje za siromašnu Helen Džonson, koju je uhvatio u krađi - njegov čin pretvorio se u viralni hit i dirnuo milione ljudi širom sveta!

Naime, Helen Džonson je majka i baka, koja je karton jaja ukrala samo da bi njena porodica imala šta da jede. Umesto da je uhapsi zbog krađe, Stejsi joj je kupio karton jaja i poslao je kući uz upozorenje!

Zašto je jedan čovek pocepao beskućniku natpis za pomoć, saznajte OVDE - Nećete verovati!

Međutim, to nije sve - nekoliko dana kasnije, policajac je uz pomoć kolega organizovao da se ženi na kućnu adresu dostavi dva kamiona namirnica!

"Poslednji put je moja kuća bila ovako puna kada sam imala 12 godina i živela s bakom. Ceo dan sam u suzama" - rekla je zapanjena 47-godišnja Helen.

Ona je objasnila da joj nikada na pamet ne bi palo da ukrade bilo šta, ali njena porodica ovog meseca nije dobila socijalnu pomoć, pa su bili prisiljeni da se snalaze na ovaj način.

Ohrabrujući postupak jednog policajca pogledajte OVDE - Prekinuo predstavu na otvorenom, jer je mislio da muž stvarno bije ženu!

U trenutku krađe nisu jeli dva dana, a nedostajalo joj je samo 50 centi da kupi jaja, pa je u očaju u džep strpala pet jaja.

"Čim sam ih stavila u džep, slomila su se. Stvarno nisam dobar lopov" - rekla je Helen u intervjuu.

http://www.youtube.com/watch?v=P_qAaO7QjOc
obećao da neće tužiti Helen. izašao noseći karton jaja.

"Ponekad je najbolji način ne uhapsiti. Nadam se da to više neće raditi. Molim se da bude tako i verujem da će tako biti" - rekao je nesvakidašnji policajac Vilijam Stejsi, a kad je priča postala viralni hit, policija je odlučila da ode korak dalje.

"Moje srce je u ovom trenutku širom otvoreno. Njegovi postupci zauvek su mi promenili život" - zaključila je Helen iskreno.

OVDE pročitajte Rikovu priču - Ima IQ 198, ali nema posao i svaki dan pije 50 tableta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs