Sanovnik Baba Vange je najprecizniji na svetu: Saznajte šta podsvest ima da vam poruči

Najpoznatija proročica Baba Vanga ovako je tumačila snove

Lifestyle
14:26h
Sanovnik Baba Vange je najprecizniji na svetu: Saznajte šta podsvest ima da vam poruči
Foto: Printscreen Youtube / Noorun Mubeen

LJ

LJILJAN – imate pouzdanog prijatelja

LJILJAN – brati i mirisati – nova ljubav

LJUBAV – voditi sa ljubavnicom – ostvarenje želja

LJUBAV – voditi sa nepoznatom osobom – više želite nego što ste spremni da uradite

LJUBAV – voditi sa svojim partnerom – niste zadovoljni svojim životom ali i ne želite ništa da menjate

LJUBITI SE – na javnom mestu – pomirićete se sa nekim do kog vam je stalo

LJUBITI SE – sa prijateljem – pomirenje

LJUBAVNICA – neko vas ogovara

LJUTITI SE – prolazne beznačajne brige

M

MAČKA – je san koji često govori o ženstvenosti. Za ženu, san može da govori o narcizmu, a često govori o velikoj sigurnosti u sebe. Ako mačku sanja muškarac, to ukazuje na brige u odnosima sa partnerkom, strah od gubitka ljubavi. Videti crnu mačku u snu znači da će vas neko izneveriti.

MEDVED – videti medveda u snu je loš znak. Ukazuje na predosećanje ekonomskih teškoća. Ubiti medveda je pak dobar znak. Ako se borite sa medvedom, onda budite spremni da se borite sa osobama koje po svaku cenu žele da vas u nečemu spreče.

MESO – ako sanjate da jedete meso, to je dobar znak. Ukazuje na buđenje vaše svesti i na period pun energije, vitalnosti i seksualnosti. Ako osećate gađenje dok jedete meso to vam san ukazuje na neke seksualne probleme.

MRAK – nalaziti se u mraku na neodređenom mestu i osećati strah, znači da ćete na poslu imati povoljne trenutke. Izaći ćete iz kriznog perioda te vas očekuju uspesi.

MUZIKA – retkost je čuti muziku u snu, jer je san prevashodno vizuelna emocija. No, neke osobe ipak sanjaju muziku, što je nesumnjivo pozitivan san i ukazuje na veliku sreću na sentimentalnom planu. San gotovo uvek prati i osećanje mira i vedrine, te se odnosi isključivo na sentimentalni život onoga ko sanja. Antički mudraci su smatrali da samo veoma srećne osobe sanjaju muziku, koja je jezik osećanja.

MANTIL – sanjati sebe u mantilu znači da smo predmet velikih spletki.

MAČ – predskazuje situaciju u kojoj ćemo morati da se ponašamo maksimalno taktično i mudro kako bismo prošli sa što manje problema i posledica.

MAGARCA – jahati – ne prihvatate nepravdu koju vam nanose

MARAMICA – prljava – ljubavni rastanak

MASLINE – jesti – neko će poželeti da vas iskoristi

MED – Predočava zadovoljstav koja stižu iznenada.

MEDALJA – neko će vas pohvaliti na poslu

MLADA ili MLADOŽENJA – biti – lep period je pred vama

MUNJA – krupna promena u životu

Noć, Spavanje, San
foto: Shutterstock

N

NASLEDSTVO – nemojte da vas utisak sna prevari. Naslediti nešto ukazuje na gubitak novca i strah od siromaštva.

NOVAC – sanjati da ste zaradili puno novca ili pak da manipulišete sa puno novca je odličan predznak, ukazuje na sreću, dobre vesti, probleme koji će se briljantno rešiti. Izgubiti novac u snu govori o nezadovoljstvima koja dolaze ne samo na ekonomskom planu, već i u drugim oblastima.

NOŽ – predskazuje gubitak novca, pogotovo zbog nekakvih loših investicija. Ako je nož sašiljen, to je loš znak, itete u susret periodu velike zabrinutosti. Ako sanjate da ste se ranili nožem, kontrolišite svoje emocije jer prolazite kroz period velikih uzbuđenja.

NAKIT (DRAGULJ) – je odličan predznak. Sanjati da nosite ili vidite mnoštvo dragulja ukazuje na unutrašnje bogatstvo duha, ukazuje na radost. Govori o tome da ste u odličnoj formi, puni vitalnosti i da prolazite kroz izuzetno povoljnu fazu.

NAMEŠTAJ – luksuzan – pred vama je zadovoljavajući period života NAMEŠTAJ – stari – ljubavni problemi

NARUKVICU – zlatnu nositi – lakomisleno ste bezbrižni NARUKVICU – izgubiti – nevolje u porodici NARCIS – u vazi – previše ste samouvereni NARCIS – u bašti – smeši vam se svetla budućnost

NEPRIJATELJA – pobediti – radost

NOVČANIK – pun – beznadežno ste samouvereni

NOVČANIK – izgubiti – svađa sa najbližima

NOVČANIK – prazan – realno planirajte pa ćete uspeti

O

ODELO – ovaj san u principu nagoveštava promene na ekonomskom planu. Ko sanja da je odeven u skupoceno odelo, treba da obrati pažnju na moguće ekonomske gubitke. Ko sanja da je odeven u sirotinjsku odeću može računati sa poboljšanjem na ekonomskom planu. Ako muškarac sanja da je obučen u žensko odelo, neka se pričuva ekonomskih promašaja. Suprotno, žena obučena u muško odelo, može očekivati uspehe na poslu. Žena obučena u venčanicu može računati na zgoditak u igrama na sreću.

OGRLICA – nositi oko vrata vrednu ogrlicu je loš znak. Ukazuje da ste opterećeni kompleksom manje vrednosti koji vam onemogućava da se iskažete onako kako biste vi to želeli.

ORAO – orao koji leti je predznak pobede i snage, s obzirom da orao predstavlja snažnu intelektualnu aktivnost. Jato orlova predskazuje uvećanje bogatstva, materijalnog i duhovnog. Videti orla koji se ustremljuje na žrtvu je san koji predskazuje neugodnosti.

ORATI – je odličan predznak. Imaćete velike rezultate i zadovoljstva u vezi vaših aktivnosti.

ORMAN – je uglavnom ženski san. Pun orman ukazuje na mpguće materijalne dobitke. Takođe govori o vašoj seksualnoj situaciji koja je komplikovana.

OSTRVO – zateći se sam na pustom ostrvu, govori o vašoj samoći i problemima. Ko sanja ostrvo, ima želju za bekstvom, neostvarene želje za putovanjima, avanturama, novim iskustvima i nostalgiju uopšte. Ostrvo ukazuje i na seksualno zadovoljstvo.

OTAC – vizija oca u snu je česta pojava. Pojava roditelja u snu govori o izuzetnoj potrebi za zaštitom i nežnošću. Ako očev lik zauzima izuzetno mesto u snu, ako je strog i autoritativan, to ukazuje na prilično izražen osećaj krivice i nesposobnosti da se oslobodite velike vezanosti za porodicu.

OLUJA – oluja predskazuje uzbuđenja. Može biti znak osude i kazne, a takođe i neke panične situacije.

ODRON – rušenje nečega što smo smatrali temeljnim i sigurnim

OVCE – zalutale – uludo brinete tuđe brige OVCE – na paši – predstoje vam sami uspesi

OŽENITI SE – želje su vam u skladu sa poslovima

OPERISAN – biti – rastaćete se sa dugogodišnjim brigama

OPERISATI – stanite malo na loptu

ORDEN – na tuđim grudima – vaše kvalitete drugi još uvek ne uočavaju

ODŽAČAR – biti – vaša nesebična pomoć doneće vam lepo prijateljstvo

OŠIŠATI – nekog – manji uspesi OŠIŠATI SE – na nulu – poslovni neuspeh

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs