Ko je Crnogorka zbog koje se otac odrekao slavnog Bosanca: Zbog njega prešla na islam, a tvrde da se bavi crnom magijom

Perspektivni fudbaler Anel Ahmedhodžić našao se u centru porodičnog skandala koji je izašao u javnost onaj momenat kada ga se otac odrekao

Lifestyle
14:09h Autor:
Ko je Crnogorka zbog koje se otac odrekao slavnog Bosanca: Zbog njega prešla na islam, a tvrde da se bavi crnom magijom
Foto: Printscreen/Instagram

Mladi fudbaler Anel Ahmedhodžić odlučio je da neće više igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, što je podiglo veliku buru u regionu. U prvi plan su odmah isplivale porodične tajne i prepirke, a pogotovo kada se javio Anelov otac Mirsad koji je za sve optužio - snaju.

"To više nije moj sin ne smatram ga više mojim sinom. Želim mu da bude dobar. Najbolji. Ja sam se borio celi rat, tri puta sam ranjavan. Želeo sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao, ali okrenuli su ga loši ljudi koji misle samo na interes.

Ta njena majka.. ne znam šta su mu uradili, ali su planirali da nas roditelje odstrane. I to su uspele za Novu godinu. Ta njena majka i ona su otišle u Dubai da se provode, a njemu ostavili dete kući, a imao je mečeve u tom periodu i tu je izostajao, kao navodno lagana povreda," rekao je Mirsad za N1.

Ko je Crnogorka koja je zavela mladog Bosanca?

Marijana Ahmedhodžić, Anel Ahmedhodžić
foto: Printscreen/Instagram

Marijana Cecilija Mašić je Crnogorka koja se udala za Anela 2022. godine, da bi godinu dana kasnije imali glamurozno venčanje. Par je dobio sina kojem su dali ime Isak. Dečak je nedavno proslavio prvi rođendan.

Zanimljiv je podatak da je Marijana promenila veru onaj momenat kada se udala za Anela, a vesti o njenom prihvatanju islama objavljene su na Fejsbuk stranici Istiklal džamije gde navode da je Marijana promenila ime u Nisa.

"Odlučila sam da pređem na islam, ne samo zbog ljubavi prema Anelu. Najveći razlog je taj što je islam lepa i tačna vera. To sam učinila zbog sebe, da živim na najbolji mogući način. I to je dovoljno reći o ovoj temi”, izjavila je ona tada.

Anel je 2023. godine prešao da igra za Šefild junajted i proglašen je za najboljeg fudbalera ovog kluba. O sukobu sa ocem Anel je samo izjavio da je strašno ponižavajuće to što otac priča kako žena na njega baca crnu magiju, te da sa majkom ima odličan odnos, tj. da je finansijski izdržava.

Pogledajte još Marijaninih fotografija u našoj galeriji:

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs