Gordon Remzi oduševio javnost izgledom: Najpoznatiji kuvar u 57. godini izgleda kao mladić, a ovo je njegova tajna

Gordon Remzi ooduševio je javnost izgledom u 57. godini.

Celebrities
14:03h
Gordon Remzi oduševio javnost izgledom: Najpoznatiji kuvar u 57. godini izgleda kao mladić, a ovo je njegova tajna
Foto: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najpoznatiji kuvar na svetu Gordon Remzi oduševio je javnost svojim izgledom u 57. godini. Dok ga svet poznaje po njegovom vatrenom temperamentu i kulinarskim veštinama, slavni kuvar je sada privukao pažnju svojim izvanredno zategnutim i fit izgledom.

Nedavno je krasio naslovnicu najpoznatijeg muškog časopisa, a dokazao je da je u najboljoj formi ikad. Remzi je javno govorio o svom fitnes putovanju i borbama sa kojima se suočava na tom putu.

Razmišljajući o mučnoj nesreći zbog koje je privremeno bio nesposoban da obavlja osnovne zadatke, Remzi je ispričao kako mu je bila potrebna pomoć samo da obuče pantalone. Uprkos ovom neuspehu, otporni kuvar se oslanjao na kondiciju ne samo da bi se oporavio već i da bi pomogao u rešavanju intenzivnih zahteva svoje karijere.

Gordon Remzi
foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, od ranih četrdesetih, Remzi se okrenuo fizičkoj aktivnosti kao načinu da se nosi sa pritiscima svog pregustog rasporeda, poželevši da je počeo ranije u životu. Ostati u formi je takođe od suštinskog značaja za Remzija dok se bavi očinstvom. Šef kuhinje ističe važnost aktivnosti i prisutnosti za svoju decu, a njegova posvećenost zdravlju je vidljiva u njegovoj izvanrednoj građi.

Gordon Remzi
foto: Printskrin@HexCladCookware/YouTube

Obožavaoci su brzo primetili Remzijevu neverovatnu formu, a mnogi su hvalili njegovu posvećenost da ostane u formi.

Svojom stalnom strašću prema fitnesu i dobrobiti, Gordon Remzi dokazuje da je disciplinovan i van kuhinje koliko i u njoj, što mu daje divljenje i kao kuvara i kao uzor fitnesa.

Gordon Remzi, svetski poznati kuvar poznat po svom oštrom jeziku, nedavno je otkrio da je za dlaku izbegao smrtnu nesreću koja ga je potresla. U iskrenom intervjuu, Remzi je govorio o zastrašujućem iskušenju, priznajući: "Imam sreće što sam ovde."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Gordon Remzi