Iz bake u devojku za tren oka: Fenomen žene koja uspeva šminkom da se "podmladi" čak "40 godina"

Devojka po imenu Džesika Viler, pravi je fenomen. Uz pomoć svoje šminke, na Tiktoku deli sadržaj u kom uspeva da svoj izgled savršeno transformiše iz "bake u devojku".

Lifestyle
Iz bake u devojku za tren oka: Fenomen žene koja uspeva šminkom da se "podmladi" čak "40 godina"
Foto: Printscreen/TikTok

Žena koja je poznata kao "kraljica proteza" osvojila je ljude na internetu nakon što se pohvalila svojom transformacijom kada je stavila svoje lažne zube.

Džesika Viler (38) iz Teksasa, morala je da ukloni većinu svojih zuba zbog nekoliko zdravstvenih problema.

Tada je bila primorana da nosi proteze nakon što je izgubila zube, međutim, nije dozvolila da je to spreči da prihvati svoj izgled, kako lično tako i onlajn.

U stvari, takozvana "kraljica proteza" postala je viralna senzacija na Tiktoku pokazujući svoju dramatičnu transformaciju nakon što bi stavila lažne zube i potom zasijala uz pomoć šminke.

Zbog ograničenja u ishrani, Džesika je izgubila mnogo zuba, ali je to ne sprečava da nastavi da bude glamurozna i predivna. Svojim postovima zabavlja ljude i ima preko 400 hiljade pratioca na Tiktoku, pored hiljade pregleda i lajkova na video snimcima.

Veoma simpatična Džesika, uspeva da predstavi sebe u različitim izdanjima, koristeći svoju šminku. Često voli da se našali u videima tako što bi se namerno zavitlavala svojim veštačkim zubima.

Njeno umeće je uistinu fantastično, toliko da bi pozavideo i Mario Dedivanović ili Pat Megrat. Sposobnost da lepo uklopi boje, istakne konture i senku, a da to ne izgleda loše, zaista zaslužuje kapu dole.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs