Bezazlena reklama postala je pravi pakao: Majka htela da privuče ljude, a onda je usledio opšti haos

Žena koja je želela da reklamira svoju kliniku za estetske intervencije, izazvala je bizaran bes na društvenim mrežama zbog svoje lepote.

Lifestyle
09:29h Autor:
Bezazlena reklama postala je pravi pakao: Majka htela da privuče ljude, a onda je usledio opšti haos
Foto: Printskrin@marriedateirstsightcast/YouTube

Majka iz Australije Suzi Bredli je nemilosrdno proganjana zbog svojih komentara o svom izgledu, koja je samo želela da privuče ljude da dođu u njenu kliniku za estetske intervencije.

Bivša zvezda jednog rijalitija za upoznavanje, nedavno je podelila snimak sebe kako tužno gleda u kameru, praćen šaljivim natpisom: "Shvativši da će moja deca biti maltretirana zbog toga što imaju zgodnu mamu."

Suzi (31) je zatim nastavila da savetuje svoje pratioce da bi i oni mogli da pate od "istog problema" ako odu u njenu kliniku za kozmetičke injekcije u Brizbejnu. Iako su mnogi smatrali da je to duhovit pristup marketingu mame dvoje dece iz Australije, Suzi je takođe morala da se suoči sa mnoštvom okrutnih komentara.

Na sreću, terapeutkinja za lepotu nije dozvolila da je zlostavljanje spusti, i sada se podsmevala nekim porukama u duhovitom naknadnom videu, odgovarajući na gadne podsmehe kao što su: "Ima još mnogo lepih žena od tebe, a imaju i mozak", i, "Upravo sam pročitao priču, video sam sliku kako ona zapravo izgleda. Njena deca će biti dobro."

Kao odgovor na jednog komentatora koji je izjavio: "Ona je predsednica sopstvenog kluba obožavalaca i definitivno nije zgodna“, Suzi se nasmejala i odgovorila: "Ako ne možeš da voliš sebe, koga možeš da voliš?".

Ova bezazlena reklama, napravila je pravu bizarnu pometnju na društvenim mrežama, koja je navela ljude da ispišu tonu negativnih komentara, iako realno nije bilo potrebe.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs