U DOGOVORU SA SUPRUGOM UBILA LJUBAVNIKA: Imali su se*s, a onda mu je MUŽ prosuo MOZAK ne sluteći da će ga snaći JOŠ GORE

Žena u dogovoru s mužem ubila ljubavnika, a onda je i suprug doživeo istu sudbinu.

Lifestyle
21:18h Autor:
U DOGOVORU SA SUPRUGOM UBILA LJUBAVNIKA: Imali su se*s, a onda mu je MUŽ prosuo MOZAK ne sluteći da će ga snaći JOŠ GORE
Foto: Printscreen Youtube/ True Crime Daily

Keli Kohran je sada iza rešetaka jer je ubila i raskomadala i svog ljubavnika i svog muža - ali prijatelji kažu da je ona serijski ubica koji je ostavio još više tela iza sebe.

Kada je muž Keli Kohran saznao za njenu aferu, postavio joj je jednostavno pitanje koje je imalo nezamislivo užasne posledice: Kako bi ona to nadoknadila?

Džejson Korhan je bio zadovoljan odgovorom. Oprostio bi svojoj ženi od 13 godina ako bi namamila svog ljubavnika u njihovu kuću uz obećanje da će imati seks - a zatim dozvolila svom ljubomornom mužu da mu raznese mozak.

Saradnik Keli Kokrean i njen saradnik, Kristofer Regan, bio je fatalno zatečen. Bio je usred koitusa kada je Džejson Korhan izašao iz senke da bi ga pogubio iz neposredne blizine puškom . Nekoliko trenutaka kasnije, Keli Korhan je svom mužu davala testeru kojom ga je raskomadala.

Keli je postala ogorčena na incident iz 2014. i kasnije ga je ubila predoziranjem heroinom da bi "izjednačila rezultat" 2016. Kada su rupe u njenoj priči dovele do njenog hapšenja, ona je tvrdila da je Reganovo ubistvo proizašlo iz smrtonosnog bračnog pakta.

Smrtonosni brak Kelli i Džejsona Korhana

Rođeni i odrasli u Merilvilu, Indijana, Keli i Džejson Kohran bili su ljubavnici iz srednje škole koji su odrasli jedno pored drugog. Bili su toliko zaljubljeni jedno u drugo da su se venčali nakon što je Kelli Korhan završila srednju školu 2002. godine - i dali su doživotno obećanje da će ubiti svakoga s kim bi prevarili.

Džejson Korhan je naporno radio servisirajući bazene sve dok mu leđa nisu popustila nakon 10 godina fizičkog rada. Dok je njegova žena pokušavala da plati račune, dugovi su se gomilali. Par je 2013. otišao iz Indijane u Kaspijan u Mičigenu, takođe se radujući legalnoj marihuani, koja bi pomogla da ublaži Džejsonov hronični bol.

Keli Kohran je upoznala Kristofera Regana u fabrici koja proizvodi delove za mornaričke brodove. Veteran Ratnog vazduhoplovstva i rodom iz Detroita, on i Keli su se povezali i postali ljubavnici uprkos njihovoj 20-godišnjoj razlici u godinama. Kroz svoju vezu sa Korhanom, Regan je takođe varao svoju devojku, Teri O'Donel. Konačno su se složili da zakrpe stvari - na dan kada je umro.

Kris Regan je 14. oktobra 2014. planirao da provede noć sa Keli Korhan — nesvestan da je prethodnu noć provela svađajući se sa svojim mužem oko njega. Znajući da to znači smrt njenog ljubavnika, Keli ga je pozvala i imala seks sa njim dok ga je njen muž pucao u glavu. Komšije su čule pucanj — zatim električni alat.

O'Donel je prijavila da je Regan nestao 10 dana kasnije, ali su Korhanovi već bacili njegove ostatke u šumu. Dok su parkirali njegov auto na periferiji grada, nisu primetili post-it cedulju sa uputstvima do njihove kuće unutra. Policija je bila pažljivija i pronašla je automobil, notu unutra - i njihove osumnjičene.

Policija je posetila Džejsona i Keli Kohran, smatrajući da je prvi bio potpuno opušten, a drugi neprijatno. Kasnije su ih ispitivali odvojeno. Keli je priznala da je imala aferu sa Regan, ali je tvrdila da su ona i njen muž imali otvoreni brak. Džejson je u međuvremenu izgledao prilično ogorčen zbog njene nevere.

Dok su Korhanoviuspeli da uklone sve dokaze o svojim zločinima i slučaj je postao hladan, FBI pretres njihovog doma u martu 2015. podstakao je prestravljeni par da napusti grad i uputi se u Hobart u Indijani. Tamo su 20. februara 2016. sumnje nadvladale par — i Keli je ubila svog muža.

Kelli Korhan je uhvaćena

Kada je hitna stigla u rezidenciju u ulici Misisipi, zatekli su Džejsona Kohrana mrtvog. Hitna pomoć je proglasila Kelinog supruga mrtvim od predoziranja - nesvesni da je Keli namenro predozirala supruga, a zatim ga ugušila.

Kokranova je održala parastos nekoliko dana kasnije, tvrdeći da je to bila "najteža stvar sa kojom ću ikada morati da se nosim" na mreži dok je zalagala njene stvari. Pobegla je iz Indijane 26. aprila, a da nije obavestila rođake, a kada je lekar u Hobartu shvatio da je Džejson umro od gušenja, ona je postala begunac.

Sa verovatnim razlogom, vlasti su je optužile za ubistvo, invaziju na kuću, zaveru da se počine tela — otkopavanje i sakaćenje, prikrivanje smrti pojedinca, laganje policajca i saučesništvo u ubistvu nakon toga. Iako je bila u bekstvu, Keli je nerazumno održavala kontakt sa istražiteljima putem teksta.

Njene poruke su tvrdile da se krila na zapadnoj obali u pokušaju da skrene policiju sa kursa. Međutim, jednostavno su pratili njen telefon do Vinga u Kentakiju — gde su je američki maršali uhapsili 29. aprila. Konačno, Keli je pokazala policajcima na Reganine ostatke i oružje ubistva.

Suđenje Keli Kohran otkrilo je da je "ona razmišljala da ubije Džejsona umesto Krisa". Osećala je da je ubio "jedinu dobru stvar koju sam imala u životu", dodajući: "Još uvek ga mrzim, i da, to je bila osveta. Izjednačila sam rezultat."

Dok je služila doživotnu kaznu zatvora zbog smrti Kristofera Regana, zaradila je još 65 godina u aprilu 2018. zbog ubistva svog muža. Policija je rekla da je svom supružniku rekla za Regana tek kada je odbio ozbiljnu vezu, jer bi đavolski pakt osigurao njegovu smrt.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs