HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR: Devica nailazi na ISKUŠENJA u ljubavi, dok Škorpiji sledi povećanje plate, a njih očekuje ŠOK

Dnevni horoskop za 26. oktobar kaže kako će Rak sve uložiti u posao, dok će Lav dati poslednji atom snage za ljubav

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR: Devica nailazi na ISKUŠENJA u ljubavi, dok Škorpiji sledi povećanje plate, a njih očekuje ŠOK
Dnevni horoskop za 26 oktobar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Bez nekih kapitalnih promena na vašem poslovnom planu danas. Držite se dobrog ritma bez većeg forsiranja, kako sebe tako i ostalih u okruženju.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju, ali na inicijativu druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Bik

Posao: Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas. Vreme je vaš saveznik, jer vaši saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi. Nastavite tako, na dobrom ste putu.

Ljubav: Vrlo lep dan mogao bi da vas očekuje na ljubavnom planu ukoliko ste spremni da krenete u osvajanje nove simpatije.

Zdravlje: Izbegavajte veće fizičke napore.

Blizanci

Posao: Sve što ste isplanirali i dogovorili u skladu sa svojim objektivnim mogućnostima u sferi profesionalnih aktivnosti, imaćete realne šanse i da sprovedete uz minimalne korekcije.

Ljubav: Prilika za flert ili površnu avanturu moglo bi da bude više, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj neobavezujućoj priči i lepo se zabavite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine Rakova, a najviše kašnjenje i probijanje rokova. Pokušajte se opravdati.

Ljubav: Ukoliko se nalazite u bilo kojoj formi stabilnih partnerskih veza, svi su izgledi da sve to podignete na još viši nivo. Podrazumeva se da vam je to u interesu.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Lav

Posao: Tipično za Lavove, mogu se očekivati i određene inicijative za preuzimanje liderske pozicije, tamo gde su neki manje sposobni zakazali.

Ljubav: Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Devica

Posao: Sledi stabilizacija na poslovnom planu i smanjenje tenzije, što će dovesti i do rasterećenja i vašeg kvalitetnijeg obavljanja poslovnih zadataka.

Ljubav: Vrlo povoljne su okolnosti da se maksimalno angažujete na ljubavnom planu, gde vas mogu očekivati vrlo prijatna iznenađenja. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Pokušajte da se više odmarate.

Vaga

Posao: Sve ide korak po korak i verovatno za sada nemate velike pomake, ali jasno vam je da se stvari polako rešavaju i zato se opustite.

Ljubav: Bilo bi lepo da iznenadite dragu osobu nekim finim znakom pažnje, i tako razbijete monotoniju i popravite raspoloženje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Obaveza ima na pretek ali sve ide svojim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za zabrinutost nema. Moraćete da pojurite neke papire oko novog posla ili da nabavite dokumentaciju koja vam je potrebna za rad, ali u svakom slučaju sve je to neophodno za neke buduće korake.

Ljubav: Velika je verovatnoća da osoba koja vas interesuje i prema kojoj osećate veliku privlačnost nije slobodna. Dobro se raspitajte, pre nego što napravite prvi korak.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Bez bitnijih promena na vašem poslovnom polju delovanja ovog dana. I dalje bi trebalo da budete oprezni sa papirologijom, dokumentacijom, ugovorima.

Ljubav: Moguć pozitivan rasplet trenutne komplikovane ljubavne situacije mogli biste da očekujete pod uslovom da ste spremni pomalo i da rizikujete.

Zdravlje: Osetljivost polja malog stomaka.

Jarac

Posao: Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem. Ne zavisi sve od vas danas.

Ljubav: Budite opušteni i spremni da primite nove osobe u vaš emotivni život, suprotnom se možete pokajati što bar niste pokušali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Manje rasipanje radne energije neće omesti u bitnijoj meri vaše poslovne planove, ipak se očekuje da ne preskačete korake u cilju što bržeg završetka.

Ljubav: Dobar je dan za neko fino zajedničko druženje sa nekim prijateljima koje odavno niste videli. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Komunikacija sa kolegama će biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina rada i sagledavanja situacije. Shvatite ovo kao trenutno malo izazovniji period.

Ljubav: Nema nijednog razloga da strahovi i blokade budu jače od prirodne želje da okušate sreću u nečemu novom. Samo napred.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs