MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovan će doživeti veliku IZDAJU, 1 znak očekuje IZNENAĐENJE, a NJIMA sledi ogromna POVIŠICA

Saznajte šta vam mesečni horoskop za novembar 2023. godine donosi na svim poljima.

Horoskop
Autor:
MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovan će doživeti veliku IZDAJU, 1 znak očekuje IZNENAĐENJE, a NJIMA sledi ogromna POVIŠICA
Foto: Shutterstock

Horoskop za novembar 2023. savetuje pojedince da umor nadoknade radosnim događajima. Na taj način će moći da dopune izgubljenu energiju. Toliko toga je pred vama, iako se možda ne čini tako. Odvojite vreme i za opuštanje.

Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti, jer neće imati dovoljno snage da izguraju sve što im život podmeće pod noge. Proverite u koju kategoriju spadate vi.

Ovan

Novembar će Ovnu doneti mnoge prepreke sa kojima će ovaj vatreni znak morati da se nosi. Na poslu može doći do nesuglasica, a vi ćete morati da branite svoje mišljenje. Možda postoji i neko blizak vama ko će pokušati da vas izda. Pošto ćete se tokom ovog perioda ponašati intuitivnije nego inače, prepoznaćete ko vam je verni prijatelj, a ko se samo igra sa vama.

Međutim, ovaj mesec možete iskoristiti za čitanje i učenje, jer će učenje ići glatko. U novembru, Ovnovi će se fokusirati na finansije. Pokušaćete da razvijete načine da ostvarite veći prihod i izdvojite nešto novca.

Možda potcenjujete situaciju i delujete ishitreno, pa nemojte oklevati da tražite savet od nekoga kome verujete. Jesen je takođe kritična po pitanju zdravlja. Telo se polako navikava na prelaz između godišnjih doba i treba mu pomoći. Vodite računa o sebi i nemojte se previše truditi. Sredinom novembra povećavaju se vaše šanse za migrene i zubobolju.

Bik

Novembar će Bikovima doneti mnogo šansi da promene svoje živote. Najveći akcenat ćete staviti na svoje zdravlje, jer ćete se u ovom periodu suočiti i sa blagim zdravstvenim problemima. Pokušajte da promenite svoju ishranu kako biste se osećali zdravo i puni energije. Istovremeno, ovaj period je idealan za manja uređenja doma, jer ćete biti puni kreativnih ideja. Međutim, nemojte se upuštati u ogromne rekonstrukcije; ovo zahteva više koncentracije, što će vam nedostajati ovog meseca.

U novembru, Bikovi će imati tendenciju da izbegnu svoje dužnosti i promene način života. Ovo automatski ne mora biti ni negativno ni pozitivno. Uzmite u obzir sve prednosti i nedostatke i ljude na koje bi to moglo uticati. Ako pokušavate da se izvučete iz nevolje, razmislite o tome da li bežanje zaista pomaže ili samo odlaže problem.

Ovog meseca pun mesec će biti u položaju Bika, pa posebno pazite na njegov uticaj na zdravlje. Trebalo bi da izbegavate bilo kakvu operaciju ili napor i provodite vreme opuštajući se.

Blizanci

U novembru, Blizanci mogu da se raduju mnogim društvenim događajima. Zbog prijatnog držanja koje vam sigurno neće nedostajati, započećete prijateljstva sa novim, veoma interesantnim ljudima, sa kojima čak može da nastane zajednička profesionalna budućnost. Zato razmazite svoja nova prijateljstva i razmislite o svakoj rečenici koju želite da izgovorite; mnogo je važno.

Što se tiče vašeg fizičkog stanja, bićete veoma spremni. Nemojte se plašiti da pokušate sa još zahtevnijim sportskim aktivnostima, ali svakako ne zaboravite na dopunu vitaminima; vaš imunitet može biti oslabljen zbog tmurnog vremena.

Bićete veoma rezervisani, odgovorni i finansijski obazrivi na šta ćete u ovom trenutku trošiti novac, što, između ostalog, može doprineti vašoj finansijskoj stabilnosti. Ipak, ne treba štedjeti na kvalitetu hrane koju vaše telo zaslužuje pred praznike i mentalnom razvoju, na primer, u vidu edukativnih kurseva.

Rak

U novembru će Rakovi biti veoma strpljivi i uspeće da ostvare svoje ciljeve. Vaša motivacija i odlučnost će biti na visokom nivou tokom ovog perioda, pa nemojte se plašiti da se upustite u nešto što ste dugo odlagali. Snaći ćete se duplo više nego inače, a nećete se ni osećati umorno. Ali pazite na nedostatak sna; neko vreme će vaše telo moći da se nosi sa nedostatkom sna, ali postepeno može da izazove zdravstveni problem.

Zbog vaše posvećenosti, vašem telu će biti potrebno dovoljno vitamina i odmora, pa ga tretirajte dobro. Rakovi će tokom novembra biti puni energije. Mars će pozitivno uticati na vas na mnogo načina. Uporno i energično ćete slediti svoje ciljeve, moći ćete dobro da planirate vreme, a veština vam neće nedostajati.

Kod kuće bi, pak, trebalo malo usporiti. Vaš partner možda neće moći da vas prati, a to bi vam moglo smetati. Osim toga, bićete skloni preteranoj ljubomori i posesivnom ponašanju, što bi moglo da izazove besmislene nesuglasice.

Lav

Novembar će Lavu doneti depresivno raspoloženje. Umorićete se i osećaćete da ćete se nevoljno. Istovremeno, trebalo bi da se zaštitite tokom ovog tmurnog perioda i toplo se oblačite kako vas ne bi zadesila neka bolest, kojoj ćete biti skloniji ovog meseca. Zbog vašeg kontemplativnog stila razmišljanja, biće vam potrebno malo opuštanja od svojih misli. Zato, ako ne želite da budete u društvu prijatelja, meditirajte ili popijte čašu vina kod kuće i pogledajte svoj omiljeni film.

U novembru će Lavovima biti potrebno mnogo opuštanja. Protekla godina nije bila laka, što će vas ovog meseca učiniti umornim i demotivisanim. Naspavajte se ili idite u banju. Nema sumnje da je potrebno našem telu.

Vaš radni učinak neće biti izvanredan, i radovaćete se kraju godine. Izbegavajte značajne promene u karijeri i događaje jer možda nećete morati da im pristupate sa tipičnom posvećenošću.

Devica

Novembar budi u Devici sposobnost komunikacije. Postaćete centar pažnje u društvu svojih prijatelja. Svi vaši prijatelji će rado saslušati vaša mišljenja i priče, a vi ćete steći simpatije od mnogih ljudi. Tokom ovog perioda bićete veoma iskreni, što je veliki plus, a osim toga, moći ćete da nađete način da izrazite svoje mišljenje kako ne biste nikoga uvredili. To će ceniti i vaše kolege i pretpostavljeni na poslu i zahvaljujući tome ćete postići veliki uspeh. Možda će vam šef ponuditi bolju poziciju.

Vaše mišljenje će imati dalekosežan uticaj u novembru. Zahvaljujući uticaju Merkura, ostali će vas saslušati i shvatiti veoma ozbiljno. Mnogima ćete čak postati uzor i steći priznanje za svoja dugoročna dostignuća. Vaša kreativnost će izaći na videlo, zahvaljujući kojoj ćete neprestano smišljati načine da zadivite druge.

Device će takođe biti odlični mentori ovog meseca. Vaše veštine posmatranja će se izoštriti i vrlo brzo ćete otkriti kako stvari zapravo stoje. Vaša sposobnost da utešite svoje voljene samo rečima biće neverovatna.

Vaga

Novembar budi u Vagi osećaj za pravdu i sposobnost uticaja na okolinu. Ovog meseca naći ćete se u situacijama u kojima treba da se nosite hladne glave i racionalno, što će za vas i vašeg šefa biti lak na poslu, a kolege će to ceniti. Što se tiče vašeg ljubavnog života, tokom ovog perioda bićete potpuno iskreni prema svom partneru, što će pozitivno uticati na vašu vezu i ponovo ćete se pomeriti korak dalje. Samo pazite na formulacije da nesvesno ne povredite svoju okolinu.

Na Vage će Merkur najviše uticati tako da će se osećati potpuno mirno i spokojno. Sve sukobe ćete moći lako da rešite, a svi uključeni budite izuzetno zahvalni. Zahvaljujući tome, vaš autoritet će biti jači, a oni će vas smatrati mentorom koji uvek može da ih posavetuje.

Pored toga, osetićete potrebu za priznanjem. Šef ceni vaše kvalitete; jednostavno mu treba vremena. Njegove ideje će vas sigurno iznenaditi, a na kraju ćete znati da je vredelo biti strpljiv.

Škorpija

Novembar će otkriti intelektualnu stranu Škorpije i oni će žudeti za znanjem. Ne očekujte ništa od sebe u vezi sa fizičkim aktivnostima ovog meseca; Međutim, mogli biste imati nekog uspeha u oblasti retorike. Takođe, vaše pamćenje će biti veoma dobro, tako da ga možete spojiti sa proučavanjem nečeg prilično izazovnog, jer je sada vreme kada imate sposobnost da apsorbujete mnogo informacija. Imaćete tendenciju da se prejedate ovog meseca, ali trebalo bi da se malo uzdržite; u suprotnom, mogli biste imati problema sa digestivnim sistemom.

U novembru vam neće nedostajati smisla za humor, a druge ćete zabaviti puno smešnih priča i iskustava. Merkur će biti razlog zašto će vaše govorne veštine biti odlične, a vi ćete dobro komunicirati. S druge strane, u nekim situacijama možete biti previše iskreni i cinični.

U svakom slučaju, ovaj period će biti savršen za učenje i sticanje znanja. Bićete veoma koncentrisani, a vaš um će biti neumoran. Verovatno ćete se baviti mnogim neobičnim temama, kao što su seks ili ezoterizam i univerzum.

Strelac

Početkom novembra Strelci mogu osetiti umor, možda čak i jaku glavobolju. To može uticati i na vaše raspoloženje i mentalno stanje. Razumevanje je ono što vam je najpotrebnije ovog meseca; možete ga tražiti u svojoj porodici. Takođe ćete morati da se odmorite, ne terajte sebe da radite bilo šta što ne želite da radite ovog meseca i dajte sebi malo odmora u prirodi. Nećete biti mnogo proaktivni ovog meseca, ali to nije problem. Pokušajte da razgovarate o tome sa svojim šefom; sigurno ćete se dogovoriti.

U novembru pokušajte da što više ograničite upotrebu elektronskih uređaja, jer bi to moglo negativno da utiče na vašu psihu. Iako može izgledati malo verovatno, društveno umrežavanje može dramatično poremetiti vašu koncentraciju i produktivnost. Ako imate važan projekat da završite, pokušajte da se opustite šetajući parkom.

Priroda Strelca je da budu štedljivi i ulažu u svoje voljene, a ne u njihovu udobnost. Međutim, trebalo bi da se počastite ovog meseca. To će vam pomoći da se osećate ugodnije i povećate samopouzdanje.

Jarac

U novembru će Jarčevi biti ispunjeni srećom. Vaš um će biti veoma kreativan, tako da osećate potrebu da eksperimentišete u mnogim aspektima svog života. Možete iskoristiti ovu kreativnu energiju i napraviti farbanje zidova ili rekonstrukcije u svojoj kući koju planirate da uradite već duže vreme. Ovaj mesec će vam doneti mnogo energije koju možete iskoristiti za bavljenje sportom, jedino što će vam trebati je motivacija, ali ćete je imati dovoljno ovog meseca. Položaji planeta vas pozivaju da prestanete da razmišljate i uradite ono što želite da radite u datom trenutku.

Iako će većina stanovništva u novembru biti neraspoložena, sa Jarčevima će biti suprotan slučaj. Iako je ova godina bila izazovna, počećete da razmišljate o malim stvarima koje vas čine srećnim. Vaš život treba da bude u apsolutnoj ravnoteži, što, s druge strane, znači određeni stereotip.

Venera će vam verovatno dati poriv da se počastite, a vi ćete imati tendenciju da trošite više novca nego inače. S vremena na vreme, to uopšte nije loša stvar. Ali ako to znači da trošite svoju ušteđevinu, razmislite dvaput pre nego što je kupite.

Vodolija

U novembru, Vodolije neće ni na trenutak zaustaviti svoj proces razmišljanja. Počećete da razmišljate o svom životu, ali ćete upasti u balon preteranog razmišljanja i biće vam teško da se izvučete odatle. Ne dozvolite sebi da budete dole zbog ovih stanja. Pokušajte da skrenete pažnju i obratite pažnju na nešto drugo, možda pokušajte da naučite novi jezik, ali samo pokušajte da se vaš mozak fokusira na nešto drugo. Takođe, deljenje sa prijateljima bi vam moglo pomoći, ali nemojte se previše upuštati u svoje probleme, već se fokusirajte na činjenicu da imate tako neverovatne ljude oko sebe.

U novembru će se snažno manifestovati uticaj Saturna. Iako vam to nije uobičajeno, trudićete se da se što više udaljite od ljudi oko sebe. Nećete biti zainteresovani za tuđe probleme jer ćete se fokusirati uglavnom na svoje misli. Melanholija kraja godine pokrenuće misli o (ne)postizanju ciljeva.

Neraspoloženje i samopotcenjivanje pokušaćete da nadoknadite gomilanjem imovine. Bilo da se radi o malim stvarima ili nekretninama, nećete moći da prestanete da kupujete, a kupovaćete u suštini sve što vam naiđe.

Ribe

Ribe mogu da se opuste u novembru jer im ovog meseca ništa neće smetati, a moći će da uživaju u životu u potpunosti. U ovom vremenskom periodu biće najbolje da se fokusirate na bliske ljude. Zahvaljujući svojoj empatiji i dobroti, možete pomoći svakome kome će to biti potrebno, a to će vam zagrejati srce. Osmeh na licima vaših rođaka biće ključan za vas ovog meseca. Nećete morati da brinete o svojoj finansijskoj situaciji ovog meseca pa se razveselite i idite na odmor ili kupite sebi nešto lepo.

U novembru ćete biti bliže svojoj porodici. Međutim, ne zaboravite na rođake van vašeg intimnog porodičnog kruga jer ih dugo niste videli. Bićete u idealnom raspoloženju za obnavljanje odnosa i svi biste voleli da se prisetite starih dana. Neugodne situacije vas neće srušiti, a neće vam ni smetati problematični ljudi.

Sredinom novembra Mesec će biti u poziciji Riba, i samim tim će imati značajan uticaj na vas. Povećan je rizik od povreda stopala i nogu, pa treba ostati kod kuće i ne baviti se zahtevnim sportom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs