NAJINCESTUOZNIJA PORODICA NA SVETU SASTOJALA SE OD 40 DECE: Ćerke su OCU RAĐALE bolesne bebe, a DNK test šokirao PLANETU

Najincestuoznija porodica na svetu nalazila se u Australiji, a način na koji su živeli ledi krv.

Lifestyle
20:02h Autor:
NAJINCESTUOZNIJA PORODICA NA SVETU SASTOJALA SE OD 40 DECE: Ćerke su OCU RAĐALE bolesne bebe, a DNK test šokirao PLANETU
Foto: Printscreen Youtube/ StorIRL

Najveća porodica na svetu, poznata kao klan Kolt, živela je zajedno na izolovanoj farmi u bednim šatorima pored kofa sa fekalijama i urinom, bez tekuće vode i struje.

Četiri generacije okrutnog inbridinga prošle su praktično neprimećene pre nego što su vlasti konačno otkrile porodicu sa najvećim incestom na svetu 2012. godine – gde su živele u prljavim uslovima na izolovanoj farmi blizu australijske divljine. Klan Kolt - pseudonim koji su sudovi dali radi zaštite identiteta žrtava - sastojao se od 40 dece, za koje se strahovalo da su učestvovala u seksualnim susretima sa najmanje jednim rođakom.

Njihovo porodično stablo nije ličilo ni na jedno drugo, s tim da je patrijarh Tim bio otac mnoge dece svoje dece, pa čak i potomaka unuka. Njegova supruga Džun, koja je i sama bila proizvod brata i sestre, sa njim je imala sedmoro dece - Martu, Frenka, Polu, Čeri, Rondu, Beti i Čarlija.

Svi su živeli zajedno na zabačenoj farmi četiri sata jugozapadno od Sidneja kada im je policija konačno ušla u trag. Policajka je navodno rekla kolegi: "Nikada neću preboleti ono što sam tamo videla".

Dvanaest mladih imalo je deformitete lica, teškoće u govoru i užasnu higijenu. Bili su nepismeni, teško neuhranjeni i spavali su pored kofa sa fekalijama i urinom. Svi osim jednog bili su rodoljubivi, kasnije su otkrili istražitelji.

Izveštaji iz tog vremena opisali su ih kao da žive u bednim šupama, šatorima i kamp prikolicama bez vodovoda ili tekuće vode, sa oko 20 pasa. Mlađi članovi nisu znali da koriste toalet, četkicu za zube ili rolnu za toalet, a nije bilo tuševa u "stambenom aranžmanu u komunalnom stilu". Mnoga deca su hodala meškoljajući se, govorila su nerazumljivo i nisu znala da čitaju i pišu. Bili su prljavi, stidljivi, nisu mogli da uspostave kontakt očima i pretrpeli su gljivične infekcije i trule zube.

Iako su deca retko išla u školu, obično odmah nakon poseta socijalne službe, na igralištu je okončana ova mračna okolnost. Jedno od dece je čuo kolega učenik, rekavši da je jedna od njenih sestara trudna i da ne znaju ko joj je od braće otac. To je pokrenulo lanac događaja koji su doveli do istrage.

Prvi koji su uhapšeni bili su brat i sestra Marta i Čarli, za koje se saznaje da su delili bračnu postelju i imali zajedničku decu. Sledeći su uhapšeni njihova braća i sestre Ronda i Frenk, i Betina deca Derek i Rejlen, i Frenkov sin Klif. U okviru istrage otkrivena je porodična farma u brdima Boorova, gde su se nalazila deca između pet i 12 godina. Svi su uklonjeni. Policija je kasnije otkrila da su deca i odrasli redovno učestvovali u seksualnim aktivnostima, što je rezultiralo genetski deformisanim potomstvom.

Užasno otkriće je u to vreme opisano kao najgori slučaj incesta otkriven u Australiji i podstaklo je osnivanje Strike Force Hermoine - istraga o ozbiljnim optužbama za incest, seksualno zlostavljanje dece i zanemarivanje.

Prema lokalnim izveštajima: "Jedanaestoro dece u logoru su bili proizvod seksualne veze njihovih majki sa bratom, ocem ili drugim bliskim muškim rođacima. Složene istrage, uključujući DNK testiranje, pravna pitanja i ozbiljnost optužbi, značile su da je bilo potrebno šest godina do podizanja bilo kakve optužbe, prema detektivima. Bivši klan je sada rasprostranjen u četiri države, a mnogi odrasli osuđeni i zatvoreni za zločine, uključujući silovanje i krivokletstvo."

Tim je navodno silovao svoju ćerku Beti, koja ima 13 dece, od njene 12. godine. Beti je osuđena po četiri tačke za krivokletstvo, jednu za laganje pod zakletvom i jednu za izopačenje pravda i osuđena na 14 meseci zatvora. Kasnije je dobila još 12 meseci jer je pokušala da otme dva svoja sina od njihovih hranitelja i sprečena je da kontaktira sa 14 članova porodice. Ronda je dobila 14-mesečni nalog za intenzivne ispravke koji je istekao u avgustu 2021.

Rejlin je osuđena na 16 meseci zbog krivokletstva, dok je Derek dobio najviše tri godine i deset meseci za incest 2020., a Čarli je oslobođen optužbi. Frenk Kult je uhapšen zbog silovanja 2018. i proglašen krivim za seksualni napad na svoju 17-godišnju nećakinju, koja mu je takođe bila sestra, 2020. Iskoristio je žrtvu, zaštićenu lažnim imenom Petra Kolt, na zadnjem sedištu njegovog automobila 2015. godine, izvestio je Dejli mejl.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs