DATA JE NA USVAJANJE, A 20 GODINA KASNIJE RODILA JE DETE BIOLOŠKOM OCU: Znali su da čine INCEST, a onda je usledio PAKAO

Kejti je kao beba data na usvajanje, a 20 godina kasnije rodila je dete biološkom ocu i udala se za njega.

Lifestyle
09:19h Autor:
DATA JE NA USVAJANJE, A 20 GODINA KASNIJE RODILA JE DETE BIOLOŠKOM OCU: Znali su da čine INCEST, a onda je usledio PAKAO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mlada žena po imenu Kejti se udala za svog rođenog oca, dobila bebu sa njim i, nakon što je odlučila da ga napusti, izgubila je život od njega zajedno sa životom njihovog deteta i svojih usvojitelja. Kejti, koja se u to vreme prezivala Fusko, nije imala pojma pre nego što se uselila kod Stivena Pladla i njegove supruge u avgustu 2016. da on ima eksplozivnu narav, istoriju nasilnog ponašanja i da poseduje najmanje četiri pištolja.

Vrlo normalan život

Godine 1995. Stiven Pladl je imao 20 godina kada je na internetu upoznao 15-godišnju devojku po imenu Alisa. Ubrzo je zatrudnela i rodila devojčicu koju su nazvali Deniz. Alisa Pladl je rekla u jednom intervjuu da su devojčicu dali na usvajanje kada je imala 8 meseci. Bili su mladi i siromašni, rekla je, ali je takođe verovala da je Steven Pladl fizički zlostavljao bebu. U intervjuu nije iznosila detalje.

"Bilo je tako teško odreći je se", rekla je Alisa, "ali morala sam jer sam želela da živi i bude srećna".

Toni Fusko i njegova supruga Keli usvojili su devojčicu koju su preimenovali u Kejti i odgajali je sa svojom biološkom ćerkom u Doveru.

"Imali su veoma, veoma normalan život", rekao je Keri Guld, brat Keli Fusko.

Kejti je bila ambiciozna umetnica poznata u srednjoj školi u Doveru po crtanju stripova. Planirala je da pohađa koledž i nastavi karijeru u digitalnom oglašavanju.

Nakon što je napunila 18 godina, Kejti je pronašla svoje biološke roditelje i poslala im poruku, a oni su bili veoma srećni što će ponovo sresti svoju ćerku. Umesto da ode na koledž u avgustu 2016, Kejti se tog meseca preselila kod bioloških roditelja u okrug Henriko u Virdžiniji. Njeni usvojitelji su bili zabrinuti, rekao je Gould, ali su mislili da je Kejti dovoljno stara da sama donosi odluke i podržali su je.

Nije sve bilo dobro u domu Pladla. Stiven i Alisa su već odlučili da se razdvoje i spavali su u odvojenim sobama. Alisa Pladl je rekla da je godinama trpela emocionalno i verbalno zlostavljanje od strane svog muža.

Alisa Pladl je privatno rekla Kejti da ju je Stiven Pladl zlostavljao kao bebu i da je glavni razlog za usvajanje njena bezbednost. Međutim, prema Alisinim rečima, Kejt nije izgledala zabrinuto zbog te činjenice.

"Bili zaljubljeni"

Ponašanje Stivena Pladla se promenilo nakon što je upoznao Kejti, rekla je Alisa Pladl. Počeo je da nosi uske farmerke i pripijene košulje. Obrijao je bradu i pustio dugu kosu. Otprilike šest nedelja nakon što se Kejti uselila, Stiven Pladl je jedne noći spavao na podu u njenoj sobi.

To se odmah ticalo Alise. Nakon što je to ponovio sledeće noći, ona se suočila sa njim. Rekao je da se to nije njen posao i izjurio iz kuće sa Kejti. Alisa Pladl se konačno odselila u novembru 2016. i delila je starateljstvo nad dvoje dece sa Stivenom Pladlom.

U maju 2017. saznala je iz dnevnika svoje 11-godišnje ćerke o incestuoznoj vezi i Kejtinoj trudnoći. Njena ćerka je napisala da je njoj i njenoj sestri Steven Pladl rekao da Kejti nazivaju svojom maćehom.

"Počela sam da postajem histerična i pozvala sam ga i pitala da li je Kejti trudna sa njim",samo je rekao: 'Mislio sam da znaš. Zaljubili smo se'."

Majka je bila van sebe i odmah je obavestila policiju o slučaju.

Incest optužbe

Dana 20. jula 2017., dva meseca nakon što je okončan njegov razvod od Alise i usred policijske istrage, Stiven Pladl se oženio Kejti u Parktonu u Merilendu. Oni su lagali u svojoj prijavi, rekavši da nisu u srodstvu, prema evidenciji.

Kejtini usvojitelji pozirali su za fotografiju na dan venčanja zajedno sa Stivenom, Kejti i Stivenovom majkom. Kejti nosi kratku crnu haljinu. Toni i Keli Fusko mislili su da ništa ne mogu da urade i odlučili su da je najbolje da podrže Kejti, rekao je Guld. Kejti je rodila Beneta 1. septembra. Ona i Stiven su se preselili u kuću u slepoj ulici u Najtdejlu, Severna Karolina, ali bračno blaženstvo nije dugo trajalo. Oni su uhapšeni pod optužbom za incest u januaru. Sudija im je naredio da ne kontaktiraju jedni druge, a starateljstvo ima majka Stivena Pladla.

Advokat Stivena Pladla, Rik Fridman II, rekao je da nikada nije bilo navoda da je Stiven Pladl pritiskao Kejti u vezu.

"Ovaj slučaj je 18-godišnja devojka koja se pojavljuje na pragu 40-godišnjeg muškarca koji prolazi kroz teške trenutke sa svojom suprugom", rekao je Fridman.

"Imaju vezu jer su biološki povezani, ali se nikada nisu poznavali pre nego što su imali seksualni odnos. On je bio do ušiju zaljubljen u nju, toliko da je to nadmašilo pitanje njihove biološke veze."

Nakon hapšenja, Kejti se vratila sa Tonijem i Keli Fusko. Svakog utorka i četvrtka putovala bi kući svoje usvojene bake u Voterberiju u državi Konektikat, rekao je Gould. Dana 12. aprila, Kejti i Toni Fusko napustili su dom u Doveru u Voterberi. U kombiju u blizini, Steven Pladl ih je posmatrao kako odlaze, pokazuje video nadzor.

Nekoliko minuta kasnije, svedoci su prijavili da je neko pokrenuo vatru. Kejti i Toni Fusko (56) su ubijeni. Stiven Pladl je kasnije pronađen mrtav -izvršio je samoubistvo. U tom pozivu hitne pomoći, Stivenova majka je rekla dispečeru da je njen sin rekao da je ubio bebu. "Ostavio je bebu mrtvu", rekao je pozivalac. "Rekao mi je da pozovem policiju i da ne idem tamo."

Pozivalac je tada rekao da je Stiven priznao da je ubio svoju ženu i njenog usvojitelja, prenosi stanica.

"Njegova žena je raskinula sa njim juče preko telefona", rekla je Stivenova majka na snimku hitne službe. "

"Ona je u Njujorku i rekao mi je da je na putu i ​​nakon što joj je doneo bebu, a onda se vraća. Ne mogu čak ni da verujem da se ovo dešava", rekla je Stivenova majka vlastima, prema transkriptu poziva hitne pomoći iz kojeg je redigovano njeno ime.

Njen sin je, kako je rekla, bio uznemiren jer je Kejti, koja je tada imala samo 20 godina, raskinula s njim. Policija je bebu pronašla mrtvu i samu u kući Kejti i Stivena. Alisa Pladl se bori da shvati sve to. "Tugujem. Tužna sam. Uznemirena sam", rekla je. "Ali takođe želim da iz ovoga izađe nešto dobro. Ako je potrebno da se istina izvuče, da se ljudima otvore oči za incest."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs