DOK SE POLA SVETA SMEJE, ONI MORAJU DA ZADRŽE OSMEH: Ovo su najpoznatiji padovi poznatih na sceni

Iako su se mnogi od srca smejali, verujemo da njima nije bilo nimalo smešno, iako je na sceni upravo tako izgledalo

Zanimljivosti
10:35h Autor:
DOK SE POLA SVETA SMEJE, ONI MORAJU DA ZADRŽE OSMEH: Ovo su najpoznatiji padovi poznatih na sceni
Najpoznatiji padovi poznatih na sceni, Foto: Printscreen Youtube / Clevver news

Ako mislite da je najlakši posao na svetu biti pevač ili pevačica, grdno se varate.

Osim što su prisiljeni da "žive noću", putuju, često promene i nekoliko zemalja za svega nekoliko dana, umetnici koji su svoj životni poziv pronašli u muzici moraju da se naviknu i na česta odvanjanja od porodice, novinske natpise, pozive, tračeve...

Padovi
foto: Pritnscreen/youtube/ Clevver News

Pored svega toga što ide uz njihov posao, rad pevača ne završava se samo na mikrofonu. Njihove nastupe u najvećem broju slučajeva prate scenski nastupi koji uključuju atraktivne kostime i plesne koreaografije. Iako se za nastupe pripremaju danima, nedeljama, možda čak i mesecima, niko ne može da im garantuje da će sve proći kako treba, niti da ih zatštiti od pehova i ne tako prijatnih iznenađenja.

Danas vam predstavljamo neke od najsmešnijih padova na sceni!

Mladi pevač Hari Stajls poznat je po energičnom igranju, ali desilo mu se da se okliznuo - na kivi! Umesto da se nervira, Hari je ostalo da leži na podu i smeje se samom sebi i celoj situaciji.

Pad na sceni desio se čak i svetskoj kraljici scene Bijonse. Dok je plesala sa sestrom Solanž, kada je trebalo da je podigne, obe su pale i opružile se koliko su dugačke. Kao pravi profesionalci, obe su, kao da su se dogovarale, nekoliko puta opužile i savile noge, a zatim skočile i nastavile da igraju. Na trenutak je delovalo da je ovaj pad zapravo deo koreografije!

Isto važi i za Rijanu - ona je u stanju da svaku situaciju okrene u svoju korist...

Mnogi pevači imaju puno sreće! Što je scenski nastup komplikovaniji, to i povrede mogu biti veće, ako se dogode. Tako se pevačici Pink dogodilo da je veliki obruč koji je trebalo da je podigne, pao pri samom odvajanju od zemlje, pa se pevačica srećom nije mnogo povredila...

I dalje mislite da je lako biti pevač i plesač?

Uskoro na Kurir televiziji čeka vas novi muzičko-plesni format "Rame uz Rame sa Draganom", koji pomera sve granice dobre zabave!

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

U pitanju je muzički talent šou kakav publika nije imala priliku da vidi kod nas. Kroz skoro tri meseca najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković, sa svojim timom, vodiće pažljivo izabrane takmičare kroz uzbudljivu avanturu. Stručni tim Dragane Mirković, poznate koreografkinje Dušanka Dekić Alijević Beba i Jovanka Keser Lola, poznatije široj javnosti kao deo kreativnog tima poznatog vokalnog-plesnog sastava "Beat Street" biće tu da prate učesnike u pripremi za svaku plesnu tačku i da im pomognu da odgovore na svaki zadati zadatak.

Najbolji osvaja milion dinara i priliku da zaplaše rame uz rame sa Draganom Mirković

Gledaoci Kurir televizije će imati priliku da upoznaju 14 učesnika koji će se kroz skoro tri meseca boriti za glavnu nagradu od milion dinara, ali i priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa najvećom muzičkom zvezdom Draganom Mirković na koncertu koji organizuje povodom 40 godina karijere. Veoma zanimljivi učesnici, naizgled potpuno različitih profila i interesovanja ipak imaju jednu zajedničku crtu, a to je ljubav prema plesu i muzici. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju, skrenu pažnju na sebe i otvore put ka uspehu pratite na Kurir televiziji od 21. oktobra subotom i nedeljom od 20 časova.

Spremite se za najveći muzičko-plesni talent šou, ove jeseni samo na Kurir televiziji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs