IMALA JE SE*S SA PSOM I SNIMALA JE TELEFONOM: Policajci su se FRAPIRALI kada su videli gde to radi, ništa joj nije SVETO

Ovaj bizaran događaj je potresao javnost, a očekuje se da će ova devojka da dobije minimum 10 godina zatvora

Lifestyle
Autor:
IMALA JE SE*S SA PSOM I SNIMALA JE TELEFONOM: Policajci su se FRAPIRALI kada su videli gde to radi, ništa joj nije SVETO
Uhapšena žena, Foto: preentscreen/Youtube

Deniz Frejzer (19), žena iz Misisipija, našla se u središtu pažnje javnosti nakon što je uhapšena zbog strašnih optužbi. Prema izveštajima, ona je optužena da je imala seksualni odnos sa psom i snimila taj gnusan čin, a zatim ga podelila na društvenim mrežama. Ovo užasno ponašanje izazvalo je zgroženost širom regiona.

Prvi put je javnost postala svesna Deniz Frejzer kada je nedavno, pre nego što su je optužili za ove gnusne zločine, bila viđena u Miriku, gradu u državi Misisipiju. Tog dana je udarila svoj automobil u nešto, a lokalni mediji su je uhvatili na fotografijama kako stoji pored puta i drži nemca ovčara na povoču.

Optužbe protiv nje konkretno su stigle 5. aprila, kada je optužena za neprirodan odnos sa životinjom i tešku okrutnost prema životinji. Izveštaji iz VDAM 7 su detaljno izvestili o ovom slučaju.

Ako bude proglašena krivom za optužbe koje joj se stavljaju na teret, Deniz Frejzer bi mogla da se suoči sa kaznom zatvora u trajanju do 10 godina, prema informacijama koje su pružili policajci.

Osvrnimo se i na ulogu građana u otkrivanju ovog gnusnog slučaja. Policija u Misisipiju je izjavila da ih je zabrinuti stanovnik upozorio na snimak koji prikazuje Deniz Frejzer u intimnim odnosima sa muškim psom. Ovaj slučaj pokazuje koliko je važno da građani budu proaktivni u prijavljivanju potencijalnih zloupotreba i zlostavljanja životinja, kako bi se osigurala njihova zaštita i pravda.

Žena sa psom
foto: preentscreen/Youtube

Sve u svemu, slučaj Deniz Frejzer baca svetlo na ozbiljan problem zlostavljanja životinja i potrebu za rigoroznim zakonima koji će osigurati da počinioci ovakvih zločina budu pravilno kažnjeni.

Izjava načelnika JD Cartera iz odjeljenja šerifa okruga Jones bacila je svetlo na duboko uznemirujući slučaj i ukazala na ozbiljnost situacije koja je potresla zajednicu. Tokom svojih 17 godina iskustva u policijskom radu, ovaj slučaj je jedan od najuznemirujućih koje je ikada istraživao, što samo po sebi naglašava ozbiljnost situacije.

Deniz Frejzer, osoba optužena za užasan zločin, prema izveštaju Laurel Leader-Call, navodno je iznela šokantne tvrdnje policiji. Navela je da joj je bilo prećeno da će se upustiti u taj gnusan čin sa životinjom, što ukazuje na prisustvo potencijalnih pretnji ili ucena u pozadini ovog slučaja. Osim toga, tvrdi da su ljudi bili spremni da joj plate za video snimke ovog odvratnog čina, što dodatno komplikuje situaciju.

Žena sa psom
foto: preentscreen/Youtube

Ova priča ukazuje na ozbiljnost problema i duboke psihološke aspekte koji su uključeni u takve slučajeve zlostavljanja životinja. Takođe, podseća nas na važnost brze i efikasne policijske reakcije kako bi se zaštitila žrtva, a takođe i na potrebu za pravilnim suđenjem i kaznom za počinitelje ovakvih užasnih dela.

Sve u svemu, ovaj slučaj služi kao podsetnik na važnost rada pravosudnih i policijskih organa u očuvanju prava i sigurnosti zajednice, a takođe i na potrebu za unapređenjem zakona koji se odnose na zlostavljanje životinja.

Žena sa psom
foto: preentscreen/Youtube

Policija se trudi da rasvetli ovaj šokantan slučaj, ali do sada nisu pronašli očigledne dokaze o prisili ili pretnji koja bi navodno bila prisutna u ovom slučaju. Ovo izaziva brojna pitanja o motivima i okolnostima koje su dovele do ovog gnusnog čina.

Načelnik JD Carter iz odjeljenja šerifa okruga Jones izneo je informaciju koja baca svetlo na mesto gde su se neki od video snimaka navodno odvijali. Prema njegovim rečima, jedan od tih video snimaka je navodno snimljen na parkingu Baptističke crkve slobode u Miriku. Ova činjenica dodatno potvrđuje duboku uznemirenost ovog slučaja, budući da se takvi događaji dešavaju na mestima koja su obično posvećena duhovnosti i zajedničkom okupljanju.

Žena sa psom
foto: preentscreen/Youtube

Još jedan ključni detalj je vremenski okvir u kojem su snimci nastali. Prema izveštaju, snimci su bili napravljeni u periodu od 23. do 28. februara, što ukazuje na to da su se takvi događaji odvijali tokom više dana. Ovo podstiče pitanja o tome kako je takvo ponašanje moglo ostati neprimećeno ili nejavljeno tokom tog vremenskog perioda.

Izjava koja tvrdi da je Deniz Frejzer imala odnos sa više životinja, uključujući i nemačkog ovčara, dodatno komplikuje priču. Ovakav oblik zlostavljanja životinja je duboko uznemirujuć i zahteva pažljivu istragu i postupanje nadležnih organa.

Žena sa psom
foto: preentscreen/Youtube

Na sreću, zvaničnici su brzo reagovali na ovaj slučaj. Naveli su da su tri odvojena psa viđena na snimku i da su sve životinje sada na bezbednom mestu i dobijaju potrebnu medicinsku pomoć. Ovo ukazuje na posvećenost brizi za životinje i nastojanja da se im pruži podrška i zaštita.

Sve u svemu, ovaj slučaj ostaje duboko uznemirujući i izaziva zabrinutost u zajednici. Nadležne vlasti nastavljaju svoju istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja i osigurali pravdu za sve uključene strane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs