NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE OVO DESITI SA MEMOARIMA PRINCA HARIJA: "Nikada nismo svedočili nečemu sličnom..."

Evo šta se zapravo dešava sa prinčevom knjigom "Rezerva" godinu dana nakon izdavanja.

Lifestyle
Autor:
NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE OVO DESITI SA MEMOARIMA PRINCA HARIJA: "Nikada nismo svedočili nečemu sličnom..."
Rekcije na memoare princa Harija, Foto: Sanjin Strukic / - / Profimedia

Kada su se pojavili memoari princa Harija pod nazivom „Rezerva“ („Spare“) već u prvoj nedelji su proglašeni bestselerom i čak su uvršteni u Ginisovu knjigu rekorda sa milionima prodatih primeraka.

Sada, oko pola godine od izdavanja doživeli su veliki fijasko i proglašeni su najobačenijom knjigom leta. Zbog čega je to tako ? Naime, popularne turističke destinacije su doslovno zatrpane pobacanim primercima ove knjige koju ljudi neretko bacaju i u smeće.

Princ Hari
foto: Mark Stewart / Avalon / Profimedia

Nezadovoljni kupci i čitaoci je masovno ostavljalju po svojim hotleskim sobama ali i različitim apartmanima i odmaralištima širom Evrope.

Popularne turističke destinacije, poput Španjije, Turske i Grčke, zatrpane su odbačenim primercima prinčevih memoara, a turisti ih ostavljaju pored bazena, na recepcijama, u sobama te ih čak bacaju u đubre, piše Daily Mail.

Prinčevi memoari čak su počeli da zadaju glavobolje ugostiteljima koji ne mogu da ih se reše jer ne žele da ih prihvate ni u lokalnim knjižarama, pa ih iz mnogih hotela pokušavaju vratiti i vlasnicima koji su ih ostavili.

Princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikad nismo svedočili nečem sličnom… Molim hotelijere da prestanu da ih šalju, inače ih se nikad neću rešiti“, kazala je jedna zaposlena poznate turističke agencije.

U knjizi Hari bez zadrške govori o svom životu i odrastanju u kraljevskoj porodici, osvrće se na najteže trenutke u životu, gubitak majke princeze Dajane, borbi s drogama, pominje loš odnos s bratom Vilijamom i piše o upoznavanju Megan Markl i selidbi u Ameriku, a iznosi i teške optužbe protiv oca Čarlsa i brata Vilijama, prenosi N1.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs