ČUVENA PROROČICA

SAVETI BABA VANGE ZA ŽIVOT U BLAGOSTANJU, SREĆI I IZOBILJU: 15 PRAVILA koja PRIVLAČE pare u novčanik

Savete baba Vange za život u blagostanju dobro razmotrite, jer vas mogu navesti da uvedete velike promene!

Lifestyle
11:58h Autor:
SAVETI BABA VANGE ZA ŽIVOT U BLAGOSTANJU, SREĆI I IZOBILJU: 15 PRAVILA koja PRIVLAČE pare u novčanik
Saveti baba Vange za život u blagostanju, Foto: Printscreen Youtube / doker

Bugarska slepa proročica Baba Vanga bila je jedna je od najčuvenijih vidovnjakinja, a njena predviđanja i danas intrigiraju javnost. Milioni ljudi su dolazili u njen dom, kako bi im Vangelija Pandeva Gušterova rekla šta ih sve može očekivati u budućnosti, a dobro je poznate da je i mnogim našim javnim ličnostima prorekla sudbinu.

Naime, ova posebna žena smatrala je da uz sledeća pravila možete doći do velike količine novca, ali i prizvati sreću u vaš život.

SAVETI BABA VANGE ZA PRIZIVANJE BLAGOSTANJA I NOVCA U DOM:

1. Strani novčić

Da bi sreća posetila kuću, držite u svom domu strani novčić kao talisman, ali samo u srebrnoj boji.

Novčić
foto: Profimedia

2. Premeštanje nameštaja

Da bi u životu sve išlo kao "po loju", sačekajte mlad mesec i ispremeštajte nameštaj po svojoj kući.

3. Komad hleba

Nikada ne bacajte polupojedene komade hleba ako ne želite da izgubite svoju sreću. Komadi hleba, čak i pokvareni i osušeni, ne treba bacati, inače će bogatstvo napustiti kuću. Bolje hranite njime životinje ili ptice.

4. So

Ako vas je sreća napustila, potrebno je da sipate so na sve prozorske daske u kući. I neka leži dok se sreća ne vrati. Posle toga, biće potrebno da se so pomete (ali, nikako je rukama ne smete dodirnuti), stavi u kesu i odnese daleko od kuće, gde ćete je zakopati.

So
foto: Shutterstock

5. Kucanje u drvo

Ako si nekome rekao za svoju sreću, treba tri puta da kucneš u nešto drveno i tri puta pljuneš preko levog ramena da te đavo ne bi čuo.

6. Spoticanje

Ako se spotaknete o desnu nogu, to znači da je nevolja blizu. Da biste je izbegli, potrebno je tri puta da gazite desnom nogom o zemlju i kažete: „Idi u zemlju nevoljo, dalje od mene“. Ako se spotaknete o levu nogu, to obećava sreću.

7. Mahovina

Ako vas je novčana sreća napustila, stavite malu količinu mahovine ispod tepiha u vašoj kući, novac će početi da dolazi.

Dinari, Novac
foto: Shutterstock

8. Brojanje novca

Zaduživanje i pozajmljivanje, kao i brojanje novca moguće je samo do podneva. Ako to uradite uveče, onda nećete imati novca.

9. Poklanjanje novčanika

Ako želite da poklonite nekome novčanik, obavezno u njega stavite novčanicu ili novčić – tada će vaš poklon doneti dobro onome kome ga poklonite, a novac će se naći u njegovom novčaniku. Da, i vaše blagostanje će rasti.

10. Zalazak sunca

Nakon zalaska sunca, ne preporučuje se prebacivanje novca iz ruke u ruku, inače možete postati siromašniji. Bolje je staviti novac na sto ili čak baciti na pod, da bi ga pokupio onaj kome ga date.

Ključevi
foto: Shutterstock

11. Ključevi na stolu

Ne bi trebalo da stavljate ključeve ili šešir na sto, ili da sedite na stolu - to sluti na siromaštvo!

12. Slomljeno ogledalo

Ako se ogledalo razbije u kući, da biste izbegli nevolje, isperite njegove delove vodom i zakopajte ih u zemlju. Ako u prostoriji u kojoj visi ogledalo, nekome dugo nije bilo dobro, ili su se tamo posvađali, ili se desila neka nevolja, ogledalo se mora obrisati svetom vodom.

13. Nož u hlebu

Nikada ne ostavljajte nož zaboden u hleb ako ne želite da upoznate siromaštvo, glad i oskudicu.

Ogledalo, Razbijeno ogledalo
foto: Shutterstock

14. Kusur

Ni u kom slučaju ne dajte siromašnima novac koji ste dobili za kusur pri kupovini soli ili hleba – inače se i sami možete naći u siromaštvu. Takođe, nemojte davati poslednju sitnicu koja je ostala u novčaniku.

15. Skupoceni nakit u novom novčaniku

Nakon što nabavite novi novčanik, stavite skupoceni zlatni nakit tamo nakratko, baba Vanga je verovala da ćete tako privući veliki novac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs