"RAD U MRTVAČNICI POMOGAO MI JE DA PRIHVATIM SVOJE TELO" Mnogima je bizarno, a ona tvrdi da se nikad bolje nije osećala

Loren na TikToku deli videe koji ljudima daju uvid u posao u mrtvačnici, dok im ona objašnjava da je život treba da žive punim plućima.

Lifestyle
11:57h Autor:
"RAD U MRTVAČNICI POMOGAO MI JE DA PRIHVATIM SVOJE TELO" Mnogima je bizarno, a ona tvrdi da se nikad bolje nije osećala
Rad u mrtvačnici ženi je pomogao da prihvati svoje telo, Foto: Printscreen/TikTok

Loren Tejlor (30) iz Minesote radi u mrtvačnici i susreće se s telima preminulih svakodnevno. Taj posao smatra umirujućim jer ne mora ni sa kim da razgovara i može da radi u miru. Loren u mrtvačnicama radi od kad je bila tinejdžerka, a tvrdi da joj je to pomoglo da prihvati svoje telo.

- Pre nego što sam postala mama i počela da radim ovaj posao, bila sam jako nesigurna zbog svog izgleda - otkrila je Loren za Daily Star.

- Od kad radim u mrtvačnici, shvatam koliko je život nepredvidljiv i zapravo vrlo kratak - rekla je.

@lovee.miss.lauren @Lime Ricki Swimwear is having a big $ale! $25 & under! If you have loved the swimsuits I wear now is the time bestie! ♥️? #lifeisshort #wearthesuit #motivation #YellowstoneTV #ChevyEVSongContest #fy ♬ slipping through my fingers - gabut woi

Loren danas na društvenim mrežama širi pozituvan stav o izgledu i prihvatanju sebe i motiviše svoje pratioce da se zavole, bez obzira kako izgledaju.

- Ako želite da obučete kupaći kostim i odete na plažu, učinite to. Sutrašnjicu vam niko ne obećava - samo je jedna od njenih poruka.

@lovee.miss.lauren #answer to @brittanycandace I believe all children are gifts from heaven. And I’m so blessed to be a mama to my boys. #spiritualtiktok #heaven #birth #spiritual #ByeByeSundayBlues #ImoniCarly #lifeisshort #mortician #welcometomylife #fypシ #mama #birthstory ♬ Get You The Moon - Kina

- Ja sam većinu svog života provela u blizini mrtvačnice, i nisam bila svesna da je smrt toliki tabu. Tek kada sam sazrela shvatila sam koliko imam jedinstven posao - rekla je Loren koja je prikupila mnoštvo pratilaca na TikToku nakon što je počela da deli informacije o svom poslu.

- Moramo da shvatimo da je život zapravo vrlo vredan i kratak - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs