MILICU JE DEČKO OSTAVIO PRED SVADBU JER JE IMALA 135 KG: Ubrzo je usledila neverovatna transformacija - PREPOLOVILA SE

Milicu Đukanović dečko je ostavio jer je imala 135 kilograma, a onda je ona rešila da stvar uzme u svoje ruke i danas izgleda fenomenalno.

Lifestyle
16:28h Autor:
MILICU JE DEČKO OSTAVIO PRED SVADBU JER JE IMALA 135 KG: Ubrzo je usledila neverovatna transformacija - PREPOLOVILA SE
Kako danas izgleda Milica koju je dečko ostavio jer je imala 135 kg, Foto: Printscreen/Prva TV

Milica Đukanović (28) postala je poznata na društvenim mrežama kada je podelila svoju priču o gubitku kilograma. Sve je počelo sa njenim ljubavnim brodolomom. Naime, Milicu je dečko ostavio pred svadbu, a kao razlog naveo je to što se "previše ugojila".

Kako je sa nekadašnjih 65 kg došla na 135, a zatim oslabila 70 kilograma, srpska influenserka i tiktokerka Milica pričala je prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Kako je otkrila, ona se godinama bavila tenisom, a onda je prestala. Po dolasku u Novi Sad zbog studija se nije previše kretala, kako je ispričala, uglavnom je sedela, učila i jela.

"Prvi put sam se jako ugojila i imala sam 117 kilograma. U prvom krugu uspela sam da skinem 52 kilograma za pet meseci. Međutim, iako sam održavala moju kilažu od 65 kilograma, ušla sam u vezu i kako to biva, devojke se opuste. Ja sam se opustila jer smo imali malo više problema u vezi. Prepustila sam se smrtnom neprijatelju hrani i tako sam došla do 135 kilograma. Trebalo je da se venčamo, međutim pred svadbu smo raskinuli...", ispričala je Milica u jutarnjem programu na TV Prva.

Nakon raskida, donela je odluku da se posveti sebi.

"Bio mi je povređen ego. I iste sekunde sam krenula u borbu protiv kilograma. Pronašla sam trenera i odmah se angažovala oko tretmana da ne bih morala da skidam višak kože. Postavila sam sebi cilj", rekla je Milica i dodala da je njeno mršavljenje išlo prirodnim tokom.

"Želim samo da kažem jer su mi pisali da sam išla na operaciju želuca i skidanje viška kože, da je sve išlo prirodnim putem. Ishrana, treninzi i tretmani. Bilo je potrebno devet meseci".

Kako Milica izgleda danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs