CELU PORODICU IZDRŽAVALA

UBIO JE PA ZAPALIO SVOJU ŽENU I ĆERKU: Policija se zaledila kada je saznala šta se najslađoj zvezdi desilo PRED SMRT

Amerikanac Džozef Barsi ubio ženu i ćerku, pa ih zapalio, jer je postao ljubomoran na uspeh svog detete!

Lifestyle
16:40h Autor:
UBIO JE PA ZAPALIO SVOJU ŽENU I ĆERKU: Policija se zaledila kada je saznala šta se najslađoj zvezdi desilo PRED SMRT
Amerikanac ubio ženu i ćerku pa ih zapalio, Foto: Scotti Brothers Pictures - International Video Entertainment (IVE) - Action Brothers / Christophel Collection / Profimedia

Džudit Barsi je imala priču koja bi mogla da posluži kao scenario za film koji bi ušao u trku sa Oskara! Naime, ova devojčica bila je velika zvezda tokom 80-ih godina, a za svetsku scenu se pripremala otkako se rodila.

Potiče iz ne tako imućne porodice mađarskih imigranata, koji su se skrasili 1954. u Los Anđeles, bežeći od sovjetske okupacije. Maria Virovac i Džozef Barsi se nisu poznavali od ranije– njihov prvi susret odigrao se u menjačnici, u kojoj je lepa plavuša radila. Nakon nekoliko nedelja poznanstva, uplovili su u bračnu luku, a 1978. su dobili ćerku Džudit.

Majka je svoju kćerku pripremala još od njene pete godine za svetla reflektora i slavu, prenoseći na nju svoje mladalačke želje o glumačkoj karijeri, jer joj je ljubomorni suprug branio da radi. Živeli su od njegove skromne plate, koju je zarađivao kao vodoinstalater.

Međutim, devojčicu iz siromašne porodice pronalaze lovci na talente, a popularnost i bogatstvo su došli preko noći. Barsi se ubrzo pojavila u nekoliko reklama i nije prošlo dugo do prvih uloga u filmovima i serijama, a uspeh za uspehom se samo nizao.

Između ostalog, glumila je u serijalu "Ajkula", davala glas likovima u crtaćima i blistava karijera u Holivudu joj je bila garantovana. Do svog četvrtog razreda osnovne škole, Džudit je zarađivala oko 100.000 dolara godišnje. Nastupila je u više od sedamdeset reklama,

Upravo zahvaljujući njenoj zaradi, porodica je uspela da kupi kuću u prestižnoj četvrti Vest Hils u Los Anđelesu. Ali, iza kulisa srećne porodice krila se drugačija slika. Njeni roditelji su u jednom trenuku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast i zbog toga su počeli da joj daju hormone kako bi porasla.

Kako je Džiditina karijera napredovala, njen otac Džozef je bio sve lošiji i agresivniji. Osećao je da je podbacio u ulozi glave porodice, sve više je zavideo ćerkinom uspehu. Bio je alkoholičar i pretio je da će ubiti i sebe i svoju porodicu.

Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Barsina majka je u jednom trenutku prijavila njenog oca zbog nasilja u porodici. Pretnje nisu prestajale, a Džozef je u nekoliko navrata govorio da će zapaliti kuću. Nastavilo se i fizičko nasilje, ali niko nije reagovao.

U maju 1988. godine Džudit je doživela nervni slom u kancelariji svoje agentkinje i ispričala joj je šta se sve dešavalo u njenom domu. Posle sati i sati plakanja, majka je odlučila da je odvede dečjem psihologu kako bi joj pomogla zbog stresa s kojim se suočavala, a malenoj filmskoj zvezdi usanovljen je posttraumatski stresni poremećaj. Sa druge strane, socijalna služba je ocenila da nema elemenata za dalje istaživanje slučala.

Ali, Maria je rešila da sama spase ćerku, te je iz znajmila stančić u Panorama Sitiju. Krišom je, dok je muž bio na poslu, tamo prenosila osnovne stvari za život. Nažalost, nikada nisu uspele tamo da se presele.

Džozef Barsi ušao je u sobicu svoje 25. jula 1988. godine oko 8:30 ujutro i usnuloj devojčici ispalio je metak u glavu. Pucanj je probudio njenu majku, koja je potrčala niz hodnik kako bi zaštitila ćerku. Tada je i supruzi "presudio" metkom u glavu, koji ju je krvnički tukao i ponižavao godinama.

Da slučaj bude još monstruozniji, Džozef je naredna dva dana živeo u kući s telima supruge i kćeri. Shvativši da za njega više nema izlaza, tela je polio benzinom i zapalio. Dok je kuću, koju mu je kupila talentovana kćerka, gutala vatra, ubica se laganim korakom zaputio ka garaži, gde je i sebe metkom usmrtio.

Kada je butalno ubijena od strane svog oca Džuti je imala samo 10 godina, a ovaj zločin je upamćen kao jedan od najužasnijih u istoriji Holivuda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs