JEZIVA PRIČA

SA SAMO 10 GODINA POSTALA ZVEZDA HOLIVUDA,A ONDA JE BRUTALNO UBIJENA: Kad se saznalo ko je ubica ceo svet je zanemeo!

Nad njenom sudbinom plakao je ceo svet

Vip priča
Autor:
SA SAMO 10 GODINA POSTALA ZVEZDA HOLIVUDA,A ONDA JE BRUTALNO UBIJENA: Kad se saznalo ko je ubica ceo svet je zanemeo!
Foto: Profimedia

Džudit Barsi bila je dečija zvezda 80-ih godina, a majka je za karijeru počela da je priprema već kada je imala pet godina.

Njena smrt ostala je zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Holivudu, nakon što je nju i majku ubio otac, koji je potom i sam sebi oduzeo život 1988. godine.

Džudit je bila jedna od najuspešnijih dečjih glumačkih zvezda kada je u uzrastu od deset godina bila upucana iz vatrenog oružja, a potom i zapaljena u garaži svog porodičnog doma.

Između ostalog, glumila je u serijalu "Ajkula", davala glas likovima u crtaćima i blistava karijera u Holivudu joj je bila garantovana. Do svog četvrtog razreda osnovne škole, Džudit je zarađivala oko 100.000 dolara godišnje.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Upravo zahvaljujući njenoj zaradi, porodica je uspela da kupi kuću u Los Anđelesu, ali iza kulisa srećne porodice krila se drugačija slika. Njeni roditelji su u jednom trenuku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast i zbog toga su počeli da joj daju hormone kako bi porasla.

Njen otac Jozef bio je zavisnik o alkoholu, a u nekoliko je navrata pretio kako će ubiti sebe i članove porodice, a potom ih zapaliti u kući.

Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Barsina majka je u jednom trenutku prijavila njenog oca zbog nasilja u porodici. Nastavilo se i fizičko nasilje, ali niko nije reagovao.

Na Džudit je to sve potresno delovalo i čak je posećivala psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila, te se preselila sa majkom u drugi stan, ali lokalni centar za socijalni rad zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu.

Samo nekoliko nedelja od preseljenja, u njihov stan je policija došla na uviđaj. To je bilo u julu 1988. godine kada je policija izvestila da su pronašli troje mrtvih ljudi. Ispostavilo se da se radi o dečijoj zvezdi, njenoj majci i ocu.

Nakon obdukcije i policijske istrage utvrđeno je da je njen otac Jozef ubio, kao i suprugu, a nakon toga presudio i sebi. Svet je nakon saznanja da je otac počinio ovaj jeziv zločin zanemeo.

Džudit Barsi
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs