KAD JE ŽIVOT BAJKA

OVAKO IZGLEDA ŽIVOT KAD TI BOG DA SVE:Ćerka našeg slavnog sportskog agenta je lepotica, a život joj liči na BAJKU!(FOTO)

Njen otac je veliko ime u svetu sporta, a to sa sobom donosi velike beneficije...

Celebrities
Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽIVOT KAD TI BOG DA SVE:Ćerka našeg slavnog sportskog agenta je lepotica, a život joj liči na BAJKU!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Maša Ražnatović

Ime Miško Ražnatović svima iz sportkog sveta znači mnogo. On je poznati advokat, vlasnik košarkaškog kluba Mega Basket, ali još poznatiji sportski agent sertifikovan od strane FIBA, čija agencija Beo Basket zastupa sportske veličine poput Bobija Marijanovića i Nikole Jokića - dvojicu velikana NBA lige.

Kada zastupate takva sportska imena, ne treba mnogo pa da zaključite i da je zarada, zasigurno, astronomska. Pa s tim u vezi i ne čudi što Miškova lepa naslednica uživa za sve očeve pare, putujući po svetu i uživajući u luksuzu da vam pamet stane.

U to smo imali priliku da se uverimo na fotografijama koje na Instagramu objavljuje njegova ćerka Maša Ražnatović, koja je prava lepotica. A destinacije koje Maša posećuje, garderoba koju nosi i uopšte njen način života ostavljaju bez teksta.

Ipak, Maša je vrlo odmerena devojka, koja nikada nije dospela u javnost bilo kakvim skandalom, nepriličnim ponašanjem ili odevanjem. Verujemo da je njen otac zbog toga dodatno ponosan na nju.

Njukork, Mikonos, Milano, Maldivi...spisak je podugačak, a sa svakog mesta ima fotke od kojih zastaje dah. Što od prizora koji je okružuju, što od njene lepote i atraktivnog izgleda.

Maša, inače, studira parvo na univerzitetu u Njujorku, gde trenutno i živi, tako da je pošla očevim stopama, i ne sumnajmo da će biti podjednako uspešna, čime god odabere da se bavi u budućnosti, uz mentora kakav je Miško Ražnatović!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs