POSLEDNJI PUN MESEC U 2022. GODINI DONOSI PROBLEME I SVAĐE: Najviše će na udaru biti ova 4 znaka

U nastavku teksta saznajte na koja 4 znaka će poslednji pun Mesec u ovoj godini najviše uticati.

Horoskop
15:31h Autor:
POSLEDNJI PUN MESEC U 2022. GODINI DONOSI PROBLEME I SVAĐE: Najviše će na udaru biti ova 4 znaka
4 znaka na koja će najviše uticati poslednji pun Mesec u godini, Foto: Ganapathy Kumar/Unsplash

U četvrtak, 8. decembra pun Mesec obasjaće nebo. Budući da se poklapa s retrogradnim Marsom, pripremite se na lažne informacije i netačne detalje koji mogu dovesti do sukoba. Ovaj puni Mesec može ukazivati na pogrešno usmerenu ljutnju i agresiju, naročito kroz reči i komunikaciju. Emocije su obično uzburkane tokom punog Meseca pa će biti važno da pripazite na svoje reči.

Ova će nepredvidiva, radoznala energija najviše uticati na ove znakove:

Blizanci

Potražiće odgovore na pitanja koja se tiču njih samih i njihovog identiteta. Način na koji će komunicirati i koristiti svoje reči drugima će možda biti nejasan ili nepredvidiv pa će i tačnost informacija koje dobiju biti upitna. Biće otvoreni za promene u zadnji čas, naročito kada su u pitanju detalji.

Devica

Device obično znaju sve odgovore, ali sada će osetiti potrebu da postavljaju pitanja o onome što još ne znaju, naročito kada je reč o njihovoj karijeri. Iako će potraga za odgovorima sigurno biti korisna, neće biti bez prepreka. Trebale bi da vode računa o tome kako komuniciraju s drugima jer će sve oči biti uprte u njih.

Strelac

Međuljudski odnosi podučće ih važnim lekcijama, ali na tom putu dočekaće ih prepreke. Možda odgovori koje traže još nisu dostupni. Trebalo bi da se paze potencijalnih neslaganja koja će se pojaviti u vezama i partnerstvima. Moguće su i neke neprijatne emocije, ali bolje je da prigrle neizvesnot nego da joj se opiru.

Ribe

Razmišljaće o situaciji u domu i porodičnom životu. Ovo je pravo vreme za prikupljanje važnih informacija o životnoj situaciji, iako odgovori možda neće biti oni kojima su se nadali. Ako moraju da učestvuju u raspravi, trebaju da pazie da ne kažu bilo šta što bi moglo da imaa negativne posledice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs