4 ZNAKA OČEKUJE NIKAD BOLJI PERIOD ZA VREME MLADOG MESECA U STRELCU: Jedni će dobiti novac, a NJIH prati ljubavna sreća

Horoskop otkriva šta nam donosi mlad Mesec u Strelcu od 23. novembra 2022. godine

Horoskop
15:27h Autor:
4 ZNAKA OČEKUJE NIKAD BOLJI PERIOD ZA VREME MLADOG MESECA U STRELCU: Jedni će dobiti novac, a NJIH prati ljubavna sreća
4 znaka koji će imati sreće za vreme mladog meseca u novembru, Foto: Shutterstock

U sredu 23. novembra u 23 i 57 časova očekuje nas vatreni Mlad Mesec, koji je veoma simboličan jer donosi ostvarenje želja.

Kako je Strelac najpozitivniji znak u zodijaku, jasno je da će se u nama probuditi vera u dobro, optimizam i želja za putovanjima. Nakon sezone Škoprije, ova Strelčevska će biti pravi preokert. Očekuje nas više smeha, pozitivnih vesti, a mlad Mesec u ovom znaku može da donese ostvarenje iskrenih želja. A evo na koje znake će imati poseban uticaj.

Strelac

Mlad Mesec u vašem znaku treba da iskoristite kako bista ostvarili želju koju vam je najvažanija. Ovo je prilika za ostvarivanje ličnih snova ali i novih početaka. U moru teških perioda, ovaj je dobar i treba to da iskoristite.

Lav

Pred vama je period u kojem možete da mate zanimljiva poznanstva na mestu javnog tipa. Ukoliko ste slobodni, može da vam se dogodi romantičan susret sa osobom koja je stigla sa puta. Veoma pozitivan datum koji će vam prijati, piše Informer.

Ovan

Mlad Mesec u Strelcu u vama budi avanturistički duh. Imaćete mogućnost da otputujete na daleku destinaciju i potrebna vam je promena. Za mlade Ovnove ovo je odličan astrološki aspekat za usavršavanje i studiranje.

Blizanci

Ovaj mlad Mesec uticaće na vaše polje partnerstva, te je sasvim verovatno da će doći do važnih otkrića u vašoj vezi ili ćete promeniti dosadašnji odnos i pomeriti granice u vezi. S druge strane, ako ste singl moguće je da ćete upoznati nekog zanimljivog i privlačnog. Očekujte lepe trenutke u ljubavi. Ova mesečeva mena doneće vam dozu sreće na svim poljima, ne samo na emotivnom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs