životna priča

ŽENA JE PRONAŠLA BRATA POSLE 54 GODINE TRAGANJA I TO NA NEOBIČAN NAČIN: Njihov prvi susret nikog ne ostavlja RAVNODUŠNIM

Bili su razdvojeni od malih nogi, ali ljubav nikada nije nestala između njih!

Lifestyle
22:47h Autor:
ŽENA JE PRONAŠLA BRATA POSLE 54 GODINE TRAGANJA I TO NA NEOBIČAN NAČIN: Njihov prvi susret nikog ne ostavlja RAVNODUŠNIM
Žena pronašla rođenog brata posle 54 godine razdvojenosti, Foto: Printscreen Youtube / WAAY-TV 31 News

Maurin Godvin je od svoj rođenog brata Brejna bila razdvojena još u detinjstvu. Od tada gube svaki kontakt, ali nikada nisu zaboravili jedno na drugo. Uporno su se tražili na razne načine i to više od pola veka. Iako su na trenutke možda i gubili nadu, misleći da se više neće videti, odustajanje nikako nije bila opcija. A posle brojnih neuspešnih pokušaja su ponovo na okupu!

Maurin Godvin
foto: Printscreen Youtube / WAAY-TV 31 News

Iako je njihov ponovni susret bio odglagna zbog globalne pandemije, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su konačno zagrlili jedno drugo u međunarodnoj luci "Huntsville" u Alabami.

- Oh, tako je lepo videti te! Kako si? Oh, tako sam dugo ovo čekao - rekao je Brejn kad je ugledao svoju sestru.

Maurin Godvin
foto: Printscreen Youtube / WAAY-TV 31 News

Maurin živi u Severnoj Alabami od svoje 15. godine, dok je njen brat Brejn živeo u Engleskoj. Pre oko tri godine, Godvin ga je pronašla preko stranice Ancestry.com.

Brejn Noiton planira sa svojom sestrom da provede pet nedeljna U evernoj Alabami, a posebno se raduje što će prvi put sa njom proslaviti Dan zahvalnosti. Imaju ogromnu želju da nadoknade sve što su propustili godinama unazad.

Ni brat, ni sestra nisu mogli da sakriju emocije i uzbuđenost zbog toga što su se pronašli nakon 54 godine. Oboje ističu da su živeli za ovaj trenutak.

- Ovo je prelep blagoslov. Hvala ti, Bože, što sam pronašla mog brata - rekla je Maurin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs