Senzacija na plaži

GDE GOD SE ELIZABETA (43) POJAVI, TEMPERATURA NAGLO PORASTE: Evo kako sada živi bivša devojka Džordža Klunija! (FOTO)

Elizabeta Kanalis je italijanski model i glumica, koja je postala veoma popularna kao devojka Džordža Klunija

Lifestyle
12:04h Autor:
GDE GOD SE ELIZABETA (43) POJAVI, TEMPERATURA NAGLO PORASTE: Evo kako sada živi bivša devojka Džordža Klunija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Elizabeta Kanalis na našim prostorima je znana kao bivša devojka Džordža Klunija. U Italiji ona važi za cenjenu glumicu i modela. Iako ima 43 godine, njena lepota i popularnost ne jenjave ni momenta.

Elizabeta se sa Džordžom Klunijem zabavljala od 2009. godine pa do 2011. godine. Nakon raskida, udala se 2014. godine za doktora Brajana Perija, da bi već 2015. godine par dobio ćerkicu.

Elizabeta Kanalis
foto: Profimedia

Pre par godina za magazin People, Kanalis je izjavila: "Džordžu Kluniju želim sve najbolje, kao što verovatno i on želi meni. Oboje smo u srećnim brakovima i verujem da i on meni želi sve najbolje kao i ja njemu."

Ovih dana Kanalis pažnju pleni snimajući editorijal za jednodelni kupaći kostim gde je njena vitka figura došla do izražaja.

A kako održava telo u top formi, Elizabaeta je jednom prilikom rekla:

"Volim raznolikost u životu. Kik boks i plivanje su kao kamp za obuku vojske. To je veoma naporan trening, ali tako dobar za cirkulaciju; kada plivate koristite sve svoje mišiće i to je odlično." Samozvana zavisnica od ugljenih hidrata insistirala je da je oduvek bila protiv dijeta. Umesto toga, Kanalis kaže da se fokusira na jedenje ugljenih hidrata u najranijem delu dana i da uživa u više proteina za ručak i večeru. Takođe više voli da kuva tradicionalna jela od testenina kod kuće.

Elizabeta Kanalis
foto: Profimedia

"Za mene se radi o načinu na koji jedete", objasnila je ona. "Možete da jedete mnogo toga, ali jedite dobre stvari. Ne mogu da prihvatim činjenicu da bih morao da gladujem ceo dan... bila bih strašno neraspoložena i nikome ne bih to savetovala!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs