Džeksonovi

BRAT ME ZVAO KRAVOM I SVINJOM! KAD GOD SAM POD STRESOM JA JEDEM: Sestra Majkla Džeksona o traumama sa kojima se suočava

U porodici Džekson nije se baš radilo na porodičnim odnosima, što je rezultiralo nekim ozbiljnim poremećajim

Celebrities
Autor:
BRAT ME ZVAO KRAVOM I SVINJOM! KAD GOD SAM POD STRESOM JA JEDEM: Sestra Majkla Džeksona o traumama sa kojima se suočava
Foto: Profimedia

Pevačica Dženet Džekson našla je svoj put u muzici, ali ono po čemu je poznat poslednjih godina je velika strast ka estetskim operacijama. Želja da promeni svoj izgled u potpunosti, zajedničko joj je sa pokojnim bratom Majlom Džeksonom.

Međutim, sada je Dženet prvi put ispričala kako ju je brat Majkl Džekson zadirkivao dok je bila mlada, te je to ostavilo velike posledice na njen um. To zadirkivanje je bilo temelj svih njenih kasnijih problema.

"Bilo je trenutaka kada me je Majkl zadirkivao i prozivao me. Nazivao bi me svinjom, kravom, konjem. On bi se smejao tome i ja bih se takođe smijala, ali bi me duboko u meni bolelo. Kada neko kaže da si debeo, to uteče na tebe", rekla je Dženet.

Dženet je govorila o svojim problemima sa kilažom u dokumentarnoj seriji koju je snimala pet godina. Priznala je kako se bori sa kilogramima od svoje desete godine, kada je dobila ulogu napuštene devojčice Peni u "Good Times", piše The Sun.

"Emocionalna sam, pa kad sam pod stresom ili me nešto jako muči ja jedem, to me teši", rekla je Dženet i dodala da ju je taj problem još jače pogodio jer je bila javna osoba, a zbog toga i pod većim pritiskom.

Dženet i Majkla koji je bio stariji od nje sedam godina, su bili nerazdovjni u detinjstvu, međutim, kada su porasli, udaljili su se.

"Sećam se da sam jako voljela njegov album "Thriller", ali po prvi put u životu osetila sam da je između nas drugačije. Tada smo Majkl i ja počeli da koračamo svako svojim putem" rekla je Dženet.

Ona je priznala da je osećala da joj je prezime teret zbog stalnih poređenja sa megapopularnim starijim bratom.

"Zahvalna sam jer mi je to ime otvorilo mnoga vrata, a u isto vreme postojalo je osuđivanje koja dolazi sa tim prezimenom, odnosno određenim očekivanjima", rekla je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs