Sve dalja od svoje porodice

Dženet Džekson krvavim običajem šokirala roditelje: Suprug joj je isprao mozak!

Već neko vreme nije tajna da je Dženet zbog ljubavi prešla u islam, ali niko se nije nadao da će početi da praktikuje neke muslimanske običaje, koji se u američkom društvu smatraju varvarskima i neprimerenima modernoj civilizaciji
Celebrities
03:44h Autor:
Dženet Džekson krvavim običajem šokirala roditelje: Suprug joj je isprao mozak!
Foto: Profimedia

Američka pevačica Dženet Džekson prošle nedelje je u 51. godini rodila prvog sina, a sad je šokirala porodicu i prijatelje prihvativši versku tradiciju supruga, katarskoga milijardera Visama Al Mane.

Već neko vreme nije tajna da je Dženet zbog ljubavi prešla u islam, ali niko se nije nadao da će početi da praktikuje neke muslimanske običaje, koji se u američkom društvu smatraju varvarskima i neprimerenima modernoj civilizaciji, piše Radar Online.

Muslimanka oživela posle 2 dana u mrtvačnici: Isus me vratio u život!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Osim što je počela da u javnosti često nosi burku i publiku na koncertima pozdravlja rečima "Inshallah", pevačica je za sina Eisu organizovala žrtveno klanje janjeta ili koze kako bi pokazala svoju zahvalnost Alahu. Krvavi običaj navodno je uneo pravi raskol u porodicu Džekson, čiji članovi smatraju da je suprug Visam isprao mozak Dženet.

"Čim se Eisa rodio, otac mu je na uho šapnuo reč "Adhan", pa mu je tako nagovestio da će mu Alah biti jedini bog, a Muhamed jedini prorok", rekao je izvor blizak katarskom bogatašu.

Nestao muškarac koji je prvi optužio Majkla Džeksona za zlostavljanje: Gubi mu se svaki trag!

A photo posted by Janet Jackson (@janetjackson) on Feb 12, 2016 at 12:31pm PST

Džekson i Al Mana venčali su se 2012. godine. Kad je saznala da je trudna i da nosi dečaka, pevačica je odlučila da ga nazove po pokojnom bratu Majklu, ali suprug nije hteo ni da čuje za tu opciju. Uverio je Dženet da dete, pogotovo sin, mora da ima tradicionalno muslimansko ime.

Njegova odluka razočarala je ostatak klana Džekson, koji su inače Jehovini svedoci, a pevačica se zbog supruga navodno sve više udaljava od roditelja, braće i sestara.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs