ona je spremna za 2022.

VODITELJKA MAJA MANOJLOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Čitaocima u 2022. godini želi OVO!

Ovo su novogodišnje želje i čestitke lepe voditelje.

Lifestyle
14:05h Autor:
VODITELJKA MAJA MANOJLOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Čitaocima u 2022. godini želi OVO!
Foto: Marina Erceg

Maja Manojlović, voditeljka "Nacionalnog Dnevnika " na televiziji Pink odavno je osvojila srca publike svojim šarmom, harizmom i posvećenosti poslu.

Lepo tv lice u ovim izazovnim vremenima svakodnevno informiše publiku najvažnijim vestima kako u zemlji tako i u svetu, a u susret 2022. godini podelila je za Kurir svoje novogodišnje želje i čestitke.

Maja Manojlović
foto: Marina Erceg

Maja je nasmejana pozirala pored okićene jelke u prelepoj haljini i salonkama, ne skidajući sa lica svoj prepoznatljivi osmeh.

- Bila je zahtevna godina, ali mogu da kažem da sam se hrabro suočila sa svim izazovima i promenama koje mi je donela. Moja novogodišnja želja jeste da moja porodica i svi oni koje volim najviše na svetu, budu zdravi. Da više vremena provodimo zajedno, da se više radujem, da više putujemo i da prestanemo da nosimo maske, rekla je za Kurir.

Maja Manojlović
foto: Marina Erceg

- Čitaocima Kurira želim jednu bolju i lepšu godinu, da budu zdravi i nađu mir u ovim čudnim vremenima. Mislim da nam svima treba više ljubavi na generalnom planu. To nam svima od srca želim- poručila je Maja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs