Vreme je za uživanje

ODABERI PRAVI NAPITAK: Za trenutke koje posvećuješ samo sebi!

Danas ugodi sebi... Zaslužila si..

Lifestyle
Autor:
ODABERI PRAVI NAPITAK: Za trenutke koje posvećuješ samo sebi!
Foto: Promo

Svaka žena mora da nađe vreme samo za sebe. To je vreme koje će ti pomoći da se vratiš sebi, da zaviriš u svoju dušu, shvatiš zašto si ti i zašto si tu...

Život neće stati, ako na momenat zastaneš ti i nađeš vremena za sebe. Obaveze će te čekati, deca će se strpiti, a prijatelji će te opet pozvati.

Plan je odvojiti vreme od pola sata gde ćeš uživati na miru. Na primer: neka to bude odmah nakon buđenja i jutarnje higijene.

Zavali se u udobnu fotelju, skuvaj sebi punu šolju Grand Aroma kafe, duboko udahni taj bogati miris i prepusti se istinskom uživanju.

Grand Aroma napravljena je od jače uprženih zrna kafe koja će te razbuditi, dati ti bistrinu u jutarnjim satima. Ako duboko udahneš taj bogati miris osetićeš slatkoću pečenog lešnika sa primesama muskatnog oraščića, dok će ti senzualna aroma jabuke u pozadini pružiti svežinu i prefinjenost ukusa.

Nakon jutarnje kafe, kada sabereš misli, kada napraviš plan za taj dan, bićeš spremna da se suočiš sa svetom.

Grand kafa
foto: Promo

Drugu pauzu napravi kada se završi tvoj radni dan. Tada uz Grand Aromu priušti sebi omiljeni slatkiš koji će se savršeno uklopiti uz šoljicu tople, crne, domaće kafe.

Izvuci taj stari mamin kuvar, pa spremi sebi voćnu tortu sa kremastim nadevom od jagoda ili višanja.. Iseci bogato parče, pa sedi u trpezariji, na miru, dok oko tebe plešu i sjedinjuju se mirisi kafe i svežeg kolača.

Seti se detinjstva, seti se sebe... Ako svetu pokažeš da znaš da ceniš sebe, i drugi će te ceniti još više.

Ti momenti su sam život. Ti momenti su uživanje, a osoba koja zna kako sebi da stvori ugođaj je osoba koja zna kako se lepo živi.

Uživaj u momentu, uživaj u Grand Aroma kafi, a svet neka malo pričeka!

Ako još uvek nisi sigurna koji je pravi ukus kafe za tebe, odigraj kviz i otkrij, i uđi u trku za nagradni paket omiljene Grand kafe koji će možda stići baš na tvoju adresu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs