DAN BEZ KAFE JE IZGUBLJEN DAN

NEIZOSTAVNI DEO OKUPLJANJA I VAŽNIH RAZGOVORA

Porodično okupljanje, druženje sa prijateljima ili odmor nakon napornog radnog dana postaju savršeni tek kada se začine šoljicom kafe neodoljive arome i bogatog ukusa

Lifestyle
Autor:
NEIZOSTAVNI DEO OKUPLJANJA I VAŽNIH RAZGOVORA
Foto: Shutterstock

Da li ste nekad razmišljali šta je to nešto što razlikuje vrhunsku kafu, od bilo koje druge šoljice kafe? I kako da znate da je baš ta kafa koju odaberete zaista ona prava, vrhunskog kvaliteta?

Odgovor je jednostavan – važan je i proces uzgoja, odabira i proizvodnje kafe, posebno jedinstven način mlevenja i prženja, odakle nam stiže i autentičan ukus i neodoljiva aroma ovog napitka! Kladimo se da nikada ne biste pogodili kakve se sve arome kriju u vašoj najdražoj kafi, a mi vam to sada otkrivamo!

Grand Gold, jedan od najpopularnijih brendova domaće kafe na našem tržištu, pravi se od pažljivo odabranih, srednje uprženih zrna kafe, koja prolaze kroz specijalnu termičku obradu. Tradicionalnim načinom mlevenja, na kamenim mlinovima, čuvaju se sva svojstva ovih pažljivo odabranih zrna kafe i ujedno oslobađaju eterična ulja zbog kojih Grand Gold ima baš taj prepoznatljiv i jedinstven ukus.

Eterična ulja daju ovoj kafi neverovatnu punoću ukusa i teksturu koja sa bogatom penom daje kafu koja zavodi izgledom i intenzivnom aromom.

Njena aroma je aroma bogata plodovima pitomog voća, dominantne slatkoće, izraženog intenziteta sa primesama čokoladnih tonova, guste pene, bogate eteričnim uljima. U autentičnoj kombinaciji ukusa i mirisa dominiraju slatkaste arome čokolade i pečenog kestena, kao i delikatna aroma kajsije koja uravnotežuje i dodatno joj obogaćuje ukus.

Ovakva kafa svojim ukusom postaje neizostavni deo svakog okupljanja, svakog važnog razgovora, jer je njena neodoljiva aroma i stvorena za najlepše trenutke opuštanja i razonode, za sve one male trenutke koji čine naš svakodnevni život, momente koje celog života pamtimo i rado ih se sećamo i prepričavamo…

Ovu kafu po osećaju biraju osobe koje su izuzetno privržene porodici i svojim prijateljima, i osobe koje veoma cene istinsku bliskost u emocijama. Ona je izbor broj 1 onih koji su uvek spremni za druženje i razgovor i kojima trenuci uživanja u neodoljivom ukusu i mirisu zaista mnogo znače.

Za još bolji doživljaj bogate arome Grand Gold kafe, poslužite je vruću, sveže skuvanu uz zanimljive dezerte koji se savršeno slažu s njenim ukusom, kao što su čokoladni kolači i torte, poslastice od orašastih plodova, ili one u kojima dominira ukus maka ili kesten pirea.

Grand Gold kafa – za vaš svaki naredni trenutak uživanja!

MAPIRAJ SVOJ UKUS, odigraj kviz i obezbedi sebi mogućnost za osvajanjem Grand paketa:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs