ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ: Lav ima nesporazume sa partnerom, Riba uživa u flertu!

Nema potrebe da od voljene osobe skrivate razloge zbog kojih ste neraspoloženi.

Lifestyle
08:06h Autor:

OVAN

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje za neki nov problem koji vam se pojavio na poslovnom planu. Imaćete uspeha jer ćete dobiti pomoć od nekog dragog kolege.

LJUBAV: Nema potrebe da od voljene osobe skrivate razloge zbog kojih ste neraspoloženi. Budite iskreni prema njoj. Razgovorom ćete rešiti sve nedoumice koje imate.

ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi vam mogu stvarati manje probleme ali nema ozbiljnijih tegoba.

BIK

POSAO: Obratite pažnju na nove informacije koje ćete čuti danas. Ne dopustite da vam bilo šta promakne. Možete da očekujete da ćete saznati dosta važnih stvari.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma lep dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, žudite za promenama i romantičnim dešavanjima. Uskoro vam dolazi novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete sve bolje stanje na ovom polju čak i ako ste imali neke hronične tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas generalno miran dan na poslovnom planu iako je ponedeljak. Ne biste trebali da imate neke veće promene ili preterano važna dešavanja danas.

LJUBAV: Teško vam je da se pomirite sa nekim dešavanjima iz prošlosti. Kao da još uvek vodite borbu u sebi. Postepeno ćete doći do sve bolje situacije sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam je povoljniji za odmor.

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da sa svojim saradnicima poboljšate odnos i da ostvarite malo bolju atmosferu na polju posla. Uskoro vam sledi i bolja prilika za zaradu.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste sasvim spremni za nove promene na polju ljubavi... Emotivni ste i težite stabilnosti ali vam je sada potrebna samoća i druženje sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana ne biste trebali da imate neke veće zdravstvene probleme.

LAV

POSAO: Očekuje vas dan tokom kog ćete imati dosta poslovnih obaveza. Može se reći da ćete biti konstantno u pokretu i da ćete biti veoma zauzeti ali pragmatični.

LJUBAV: Moguće je da imate nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom i da vam nije uvek lako da nađete zajednički jezik. Ipak, uspećete da nađete kompromis.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan za fizičku aktivnost danas će vam više prijati relaksacija.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Očekuje vas prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu.

LJUBAV: Moguće je da imate neku emotivnu nedoumicu ali i da ćete je prilično lako rešiti. Pred vama je period u kom možete da poradite na stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas povremeno prati. Nemojte da izbegavate redovne obroke.

VAGA

POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve idealno. Rešenje vam može doći sasvim neočekivano. Preko neke osobe iz porodice dolazite do materijalne stabilnosti.

LJUBAV: Imate česte rasprave sa voljenom osobom i nije vam lako da uvek budete vi ona strana koja prva popusti. Ipak, najvažnije vam je da održite dobar odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos tečnosti i da se držite podalje od UV zračenja.

ŠKORPIJA

POSAO: Oko vas kruže razne glasine a vi niste sigurni u šta treba da verujete. Sačekajte neko vreme i samo će vam se pokazati. Najvažnije je da verujete svojim instinktima.

LJUBAV: Voljena osoba je na neki način postavila određene zahteve koje očekuje da ispunite. U narednom periodu je na ispitu vaša privrženost i poštovanje prema njoj.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da što duže boravite u prirodi, na svežem vazduhu i da budete što aktivniji.

STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na dešavanja na vašem polju finansija koje je sada veoma dobro postavljeno. Ako budete napravili prave korake, možete da računate na značajan pomak.

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete osobu koja vam sasvim odgovara. Moguće je da jednostavno ni sami još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu i d avam više prija flert.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje. Ne biste trebali da imate nikakve probleme na ovom polju.

JARAC

POSAO: Ne očekuje vas preterano važan dan za polje posla. Sve protiče sasvim mirno, bez većih trzavica, problema ili nerviranja. Moguće je da ćete i ranije otići sa posla kući.

LJUBAV: Povedite računa da budete diskreni povodom nekih dešavanja na emotivnom polju. Za sada će vam biti bolje ako sa voljenom osobom budete delili sve samo između sebe.

ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku. Potrebno vam je neko vreme da napunite baterije.

VODOLIJA

POSAO: Otvara vam se mogućnost da ostvarite velike ambicije koje ste imali u planu. Možete da očekujete veoma povoljan period za poslovno- finansijsko polje.

LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi jer ste okupirani poslom i nadate se da će ona ipak imati razumevanja za vaše prioritete. Vaš odnos nije poljuljan i sve je sasvim uredu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Bilo bi dobro da posetite stomatologa uskoro.

RIBE

POSAO: Putovanje koje planirate vam može doneti značajan poslovni uspeh.

Očekuje vas odlično stanje i poslovne prilike kakve niste mogli ni da zamislite.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim poznanstvima i flertu, niste zainteresovani za to da sa nekim ulatite u dublju emotivnu priču. Imate širok izbor kada je u pitanju emotivno polje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Puni ste energije i prenosite dobro raspoloženje na ljude oko sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs