ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ: Očekuju vas pozitivna dešavanja na polju ljubavi!

Bika očekuju uspesi na poslu, a Škopriju nova poslovna saradnja.

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ: Očekuju vas pozitivna dešavanja na polju ljubavi!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Dolazite do mogućnosti da ostvarite dodatnu zaradu. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni polju posla. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite novu osobu na ljubavnom polju. Ukočenost u vratnom predelu.

BIK

Imaćete uspeha u ostvarenju poslovnih zadataka. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Nemojte da očekujete previše od partnera. Moguće je da on jednostavno ne može da vam pruži sve. Manji problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Uspećete da rešite probleme na ovom planu. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti i znate da možete da dogurate daleko. Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom koja dolazi do minus faze. Odmarajte što više.

RAK

Ukoliko budete prihvatili nov posao, bićete veoma zadovoljni. Došlo je vreme za promene na ovom polju. Očekuju vas pozitivna dešavanja na polju ljubavi, spajate se sa voljenom osobom. Dobro se osećate u svojoj koži.

LAV

Prilično ste nervozni i vaša lična nesigurnost vam postaje najveći neprijatelj. Važno je da poradite na samopouzdanju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa novom osobom. Hronični problemi vas prate.

DEVICA

Imate ispravan stav kog treba da se držite. Vreme je da se zauzmete za svoje principe i stavove i da od njih ne odustajete. Vreme je da osobi koja vam se dopada priznate svoja najdublja osećanja. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Očekuje vas faza koja može da vam bude na neki način komplikovana za polje posla. Biće novih problema. Uspešno ćete prevazići konflikte sa voljenom osobom, a nakon toga vaš odnos može da postane još bolji. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Putovanje koje ste planirali može da vam donese dosta pozitivnih mogućnosti. Nova poslovna saradnja vas očekuje. Ako već imate partnera, želite da uvedete neke inovacije u vašu vezu. Manji problemi sa disajnim putevima.

STRELAC

Iako ste imali priliku za dodatnu zaradu, neke stvari su vam se izmakle i sada se nalazite u novim finansijskim problemima. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas dovodi do dubokih emocija. Tegobe vezane za grlo.

JARAC

Imaćete mogućnost da rešite probleme iz prošlosti. Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani. Voljena osoba će pokazati da želi da vam pruži sve. Bićete srećni i zadovoljni. Skloni ste gojenju.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne dileme. Važno je da sve dobro izanalizirate. Zaljubili ste se u osobu koja je po mnogim pitanjima sasvim drugačija od vas. Povedite računa o očima.

RIBE

Možete da očekujete da ćete dobiti nove ideje koje će vam biti veoma značajne za pokretanje posla. Dopada vam se osoba koja živi daleko ili ulazite polako u vezu na daljinu. Skloni ste depresiji danas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs