Vaš pomoćnik broj 1

Spas za svaku ženu: Kako obrisati pod, usisati prašinu, dlake i alergene, sve u jednom potezu!

Da li je i vama usisavanja i brisanja preko glave? Imamo rešenje!

Lifestyle
Autor:
Spas za svaku ženu: Kako obrisati pod, usisati prašinu, dlake i alergene, sve u jednom potezu!
Foto: Promo

Kada govorimo o čišćenju, usisavanje je definitivno noćna mora broj 1 svake žene ili muškarca.

Ovaj posao je neophodno gotovo svakodnevno ponavljati, dok u kući u kojoj ima male dece i ljubimaca, usisavanje se ponavlja i po nekoliko puta u toku dana.

Deca jednostavno ne umeju da paze, pa su mrve na sve strane, a ljubimci potpuno nesvesno svuda ostavljaju svoje dlake - po tepisima, nameštaju, parketu...

Ipak, i u kućama gde nema dece i ljubimaca stvar je slična - svima nam se desi da nešto ispustimo i prospemo, namrvimo oko stola dok ručamo, mrvice čipsa ili kokica svuda padaju dok udobno gledamo film... A kao za baksuz, najveći nered obično nastane kada nam se najave gosti. Da ne spominjemo prašinu koja konstantno svuda leti.

Nije ni čudo što nam je usisavanja preko glave? Sa ovim bi se složili samo oni koji još nisu otkrili ko je najbolji saveznik za čistoću doma!

Philips PowerPro Aqua 3u1 su jedinstveni usisvači za čišćenje podova i nameštaja, koji ujedno služe i kao ručni usisivač za praktično čišćenje čak i teško dostupnih mesta!

foto: Promo

Možda najbolja osobina ovog fenomenalnog usisvača krije se u sposobnosti mokrog brisanja - sada možete dvostruko uštedeti vreme, jer Philips PowerPro Aqua 3u1 ima rezervoar za vodu kapaciteta 0.2 l i mop sistem, koji omogućavaju i brisanje podova veličine do 50 kvadrata u jednom usisavanju, kao i krpice od mikrofibera koje se mogu skidati i prati u mašini.

foto: Promo

Philips PowerPro Aqua 3u1 usisaće u sebe svu prašinu koju imate u domu, čak i onu koju možda ne vidite, i to pomoću PowerCyclone tehnologije, koja se baš tako i ponaša - PowerCyclone ventilator rotira brzinom i do 300 km/h radi generisanja velikih gravitacionih sila u ciklonu za razdvajanje prašine i vazduha. Kod ovog usisvača nema kese, već je tu specijalna posuda za prašinu koja se veoma lako prazni, a troslojni filter hvata više od 95% sitnih čestica poput dlake, polena i drugih alergena.

foto: Promo

Da stvar bude još bolja, Philips PowerPro Aqua 3u1 je bežičan (radi na snažne litijum-jonske baterije), samostojeći i zbog toga vrlo praktičan za čuvanje - možete ga držati u ćošku, ostavi, pod krevetom...

Da bi svakodnevno čišćenje bilo dodatno olakšano, tu je je TriActive turbo usisni nastavak sa motornom četkom, koji će pomoći da baš svaki kutak vašeg doma zablista u punom sjaju!

Ako vam je potrebno savršeno i lako rešenje za svakodnevno brzinsko čišćenje i održavanje čistoće doma, sada znate šta vam je potrebno – Philips PowerPro Aqua 3u1!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs