OPREZ

U samoizolaciji se zarazila korona virusom: Ovu ženu je jedna greška zamalo koštala života!

Nakon 3 nedelje potpune izolacije bila je pozitivna na koronu. I u samoizolaciji postoji mogućnost da dođe do zaraze ukoliko se samo jedan korak zaštite zanemari, kažu lekari

Lifestyle
11:19h Autor:
U samoizolaciji se zarazila korona virusom: Ovu ženu je jedna greška zamalo koštala života!
Foto: Shutterstock

Rejčel Bramert iz Severne Karoline bila je tri nedelje u samoizolaciji, a prošlog četvrtka saznala je da je obolela od korona virusa.

Rejčel je bila u samoizolaciji jer boluje od autoimune bolesti, zbog čega je posebno izložena riziku od zaraze. "Ovaj virus me je stavrno preplašio. S obzirom na moje stanje, učinila sam sve moguće da se zaštitim od korone, kako ne bih bila u situaciji da odem u bolnicu, ali ipak se desilo drugačije", započinje ona svoju priču.

Rejčel kaže da je pažljivo slušala sve savete lekara i da nije napustila ni jednom kuću u toku ove 3 nedelje. "Stvarno sam mislila da sve radim kako treba"

Ona ni sa svojim suprugom nije bila u bliskom kontaktu, spavali su odvojenim prostorijama, a razmak je uvek bio 2 metra između njih.

"Jedina osoba sa kojom sam imala kontakt je žena koja mi je donosila lekove i potrebne namirnice, a i tada sam nosila rukavice po savetu lekara".

"Međutim, jednom, samo jednom nisam stavila rukavice kada sam preuzimala kese i verujem da sam se tad i zarazila. Ispostavilo se da je žena koja mi je isporučivala lekove, takođe bila pozitivna na korona virus, ali nije imala nikakve simptome. Ta jedna greška me je skupo koštala", rekla je ona.

Ona se oseća dobro i svi su izgledi da će pobediti ovu bolest.

"Bila sam bolesna i ranije, ali ovako nešto još nisam doživela. Ovo je potpuno drugačije čudovište. Stvarno je iscrpljujuće i zastrašujuće. Da, tako bih opisala ovo stanje. Nadam se da ću iz ovoga izaći kao pobednik", zaključuje.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs