MUDRE REČI

LEGENDARNA IZJAVA AL PAĆINA: Kad vas neko izda, ovako mu odgovorite!

Ko ove reči shvati ozbiljno živeće lepše

Lifestyle
18:30h Autor:
LEGENDARNA IZJAVA AL PAĆINA: Kad vas neko izda, ovako mu odgovorite!
Foto: AP

Legendarne izjave Al Paćina se citiraju vrlo često, a ono što je rekao o izdaji bliskih osoba bi trebalo shvatiti ozbiljno.

"Izdaja je sastavni deo života. Roditelji napušraju svoju decu, oni koji su se kleli na večnu ljubav preko noći postanu ravnodušni, muž ostavi ženu, sve ove situacije su deo životnog puta", kaže on.

"Kada nas neko povredi važno je zapamtiti: To se nije dogodilo zato što smo mi krivi ili smo učinili nešto pogrešno. Kad pada kiša ne krivimo sebe, zatvorimo prozore i čekamo da loše vreme prođe."

Čim ovo shvatite, postaćete imuni i mentalno jači. Ovim stavom bi trebalo češće da se vodimo. Ljudi previše vremena provode u traženju krivice u sebi, a to ne pomaže ni najmanje.

Dobar čovek nikada ne može da postane loš, bez obzira kakva mu se zla dešavaju: Evo zašto!

foto: Profimedia

Kako odgovoriti kada vas neko izda i povredi?

Ne nakupljajte negativnu energiju, ne tražite objašnjenje i ne produbljujte raspravu. Rešenje je mnogo jednostavnije, evo kako to glumac objašnjava.

"Ne trošim vreme na ljude koji su me povredili. Ne okrećem se za njima i ne razmišljam preterano o tim situacijama. Nemam vremena da mrzim one koji mene mrze, previše sam zauzet onima koji me vole."

Al Paćino se prosuo na crvenom tepihu dok je dolazio sa svojom 39 godina mlađom devojkom (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs