ŽIVOT JE PUN IZNENAĐENJA

Život ih je razdvojio u detinjstvu: Nisu ni slutile kakav scenario im je sudbina pripremila 20 godina kasnije!

Život je ponekad poput pravog romana

Lifestyle
14:10h Autor:
Život ih je razdvojio u detinjstvu: Nisu ni slutile kakav scenario im je sudbina pripremila 20 godina kasnije!
Foto: Shutterstock

Tok života koji su ove dve sestre imale je vredan filmskog platna.

Njihova životna drama počinje u Poljskoj, 30-ak godina ranije i sa sobom nosi poruku da je u životu sve moguće.

Iako rođene sestre, one su odgajane u različitim sirotištima, ali 23 godine kasnije poruka na društvenoj mreži promenila im je život i sve okrenula naglavačke. Koliko god da su želele da pronađu jedna drugu, nisu si slutile kakav scenario im je sudbina pripremila, a svoju priču ispričale su pred kamerama nedavno.

Devojčica po imenu Monika zajedno sa sestrama Katerinom i Roksanom odrasla je u sirotištu, jer roditelji nisu bili u stanju da im obezbede normalan život kakav je potreban deci.

Spletom okolnosti, Roksana je odgajan u potpuno odvojena od sestara u drugom sirotištu.

One 20 godina nisu znali šta se sa njom zaista događa i gde je. Monikin suprug ju je nagovorio da sama krene u potragu, jer je bio uveren u pozitivan ishod.

Monikin suprug je glavni krivac za srećan ishod ove priče

Lik njene sestre joj se zauvek urezao u sećanje. Nekoliko njenih fotografija je čuvala. Iako se više puta obraćala nadležnima, oni iz nisu bili zainteresovani za tu priču. S obzirom da nije imala drugu opciju, podstaknuta od strane supruga, rešila je da sama krene u potragu. Društvene mreže su se u ovom slučaju pokazale kao vrlo moćna stvar.

Bilo je potrebno da prođe 23 godine kako bi sestre ponovo stupile u kontakt. Monikin suprug je objavio post u kojem je pisalo da traži izgubljenu devojčicu. Objavio je i njene fotografije u nadi da će se prepoznati. Ubrzo nakon objave počele su da pristižu poruke. Javila se žena koja je tvrdila da je ona devojčica sa slike. Kada su trebali da ugovore susret, taj profil je nestao sa mreže. Ispostavilo se da je reč o lažnoj uzbuni.

Njih dvoje ni pored toga nisu očajavali, još jednom su objavili vest. Za priču se pročulo, pa je ipak ova životna drama dobila pozitivan ishod.

Za nekoliko dana, javila se devojka po imenu Roksana, a ovog puta se nije radilo o lažnoj uzbuni.

Ova priča je dokaz da je život nekad pun nepredvidivih okolnosti. Sve je moguće samo ukoliko ste dovoljno uporni. Tu poruku sestre ne prestaju da šalju u gostovanjima u mnogobrojnim emisijama.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs