RECEPT ZA USPEH

Mantra za sreću: Dve moćne rečenice koje će 2020. učiniti najboljom godinom do sad!

način na koji se ponašate kada se nađete unepredviđenim okolnostima određuje da li ćete biti heroj ili žrtva sopstvenog života

Lifestyle
16:13h Autor:
Mantra za sreću: Dve moćne rečenice koje će 2020. učiniti najboljom godinom do sad!
Foto: Shutterstock

Ukoliko se ovako postavite u svim životnim situacijama, njegov kvalitet će se drastičn poboljšati. Da bi ste primetili promene potrebno je vreme. Neka naredna godina bude godina promena.

Prva mantra: Ja sam heroj svog života

Svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti. Razočarenje, loše vesti ili bilo šta drugo mogu da vas zadese. Na vama je da odlučite kako ćete da odgovorite na sve to.

Ukoliko na svaki problem odgovorite rečenicom: "Ja sam heroj svog života", podsvesti šaljete poruku da ste mentalno jaki.

Odluka da budete heroj svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada nastupe problemi. Zapitajte se šta možete da uradite po tom pitanju, umesto da sažaljevate sebe ili krivca tražite u nekom drugom.

Ova mantra treba da vas podseća da izbor zavisi isključivo od vas. Sreću, uspeh ili propast biramo mi sami. Možete da postgnete sve što želite, ali pre svega je potrebno pozitivno milsiti.

Bez zdrave i jake psihe nema srećnog života: Jednostavna tehnika koja jača mentalnu snagu!

foto: Shutterstock

Mantra dve: Ja mogu sve što poželim

Usudite se da probate nove stvari. Često se plašimo da izađemo iz zone komfora iz staha koji nije osnovan, zato sebe terajte što češće da probate stvari koje ranije niste.

Ukoliko ne probate ni ne znate šta i koliko možete. Ne možete biti pisac ako ništa ne pišete, prodavac, ako ništa ne prodajete, ili plesač koji ne pleše. Nećete uspeti bez pokušaja.

Podsvest može mnogo toga. Ukoliko ih hranite poztivnim milsima, to će se odraziti na vaš život. Rođeni smo bez ograničenja i sa mogućnošću da ostvarimo sve što zacrtamo, prepreke sami stvaramo negativnim mislima.

Neka naredna godina bude u zanku pozitivnih misli. Počnite sa uvođenjem ovih mantri u svoj život i bolji kvalitet života neće izostati. Ako usvojite ova praila već danas, naredna godina će bit vaša.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs