Isceljenje

18 zlatnih pravila isceljenja: Uz pomoć ovoga, svaka bolest nestaje!

Pratite ove jednostavne korake svakodnevno i odbacite bolest daleko od sebe

Lifestyle
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovaj sistem pravila leči bolest u bilo kojoj fazi i pogodan je za svaku osobu. Vi sami započinjete svoj proces isceljenja. Ne zavisite od nikoga i ne plaćate nikome.

 

Sve isceljujuće moći su već u vama, a vi ih jednostavno samo aktivirate sa ovim pravilima:

 

1. Pijte odjednom pola litre vode, ujutru pre doručka, pre ručka i pre večere. Voda će vas pročistiti. Kažite sebi da za sebe radite nešto dobro, zdravo!

 

2. Promenite ritam disanja. Počnite izdisati dva ili tri puta duže nego obično. Dišite polako, ravnomerno i slobodno, bez stezanja, sa osećajem unutrašnje radosti. Tokom dana još par puta odvojite nekoliko minuta za duboko i ravnomerno disanje.

 

3. Sastavite svoju listu reči koje leče: to su izjave koje vas uvek oraspolože. Na primer: "Dobro sam." "Srećna sam." "Zdrava sam."

 

4. Počnite da radite samo - masažu. Posebnu pažnju posvetite stopalima, glavi i vratu.

 

5. Malo udahnite, pa prstima stisnite usta i nos. Nanon neko vremena pojaviće se prvi poriv za udisanjem, tada kažite sebi "Želim da živim!". Udahnite i ponovite postupak. To će vašem telu dati snažan signal za željom za životom. Jer vrlo često opasne bolesti dolaze upravo zbog nesvesnosti želje za životom.

 

6. Idite u krevet oko 22h. Ustajte rano u 5h. Obavezno spavajte posle ručka oko 1 sat. San leči.

 

7. Potpuno isključite i izbacite negativne izvore informacija. Mislite na dobro. Gledajte komedije, zabavne emisije, humor.

 

8. Slušajte opuštajuću muziku uveče, srećnu muziku tokom dana. Plešite za sebe. Uživajte u životu.

 

9. Češće izlazite u prirodu. Ako ne možete, pogledajte kroz prozor prema nebu i oblacima, sedeći na balkonu ili blizu prozora.

 

10. Nemojte razgovarati, ako je moguće, nemojte ni razmišljati o svojoj bolesti. Samo je izbacite iz glave. Ako je moguće sedite u tišini i ne razmišljajte.

 

11. Vodite smirene, iskrene i lake razgovore sa prijateljima i rođacima, ovo je dobra razmena energije, što vas vodi u normalno stanje.

 

12. Započnite izlečenje hladnom vodom. Prvo potopite samo stopala u hladnu vodu tokom 15ak sekundi, a zatim se tuširate hladnom vodom. Kada se tuširate hladnom vodom, mislite o izlečenju.

 

 

13. Jedite malo, ali često (od 5do 7 puta dnevno). To bi trebalo biti samo domaća hrana, kuvano, žitarice, kiseo kupus, salate, supe. Nema konzumiranja kafe i čaja, kao ni alkohola.

 

14. Počnite da vežbate, ali tako da se dobro oznojite. Trčanje, šetnja, čučnjevi i td.

 

15. Gladujte jedan dan nedeljno. To je dan namenjen potpunom čišćenju tela.

 

16. Svakog dana odvojite 5 do 10 minuta da udobno sedete, smirite se mentalno i ponavljate: "Neka svi budu zdravi, neka svi budu srećni". I mislite tako, imajte čiste misli i čisto srce.

 

17. Svakog dana zamišljajte sebe u bliskoj budućnosti kao zdravu i srećnu osobu. 

 

18. Molite se. Molitva je lek. Molitva čisti  telo i dušu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...