Vredi probati

Šta je energetsko isceljenje: Korigujte frekvencu bolesti na frekvencu zdravlja!

Naš organizam se ponaša kao rezonator koji u odgovoru na talase odredjenih frekvencija reaguje promenama u funkcionisanju

Medicina 23.01.2018. - 12:51h Autor: banenestorovic.blogspot.rs
Foto: Shutterstock

Mi se bukvalno kupamo u moru prirodnih niskofrekventnih elektromagentnih polja, od rođenja do smrti. Naš mozak je i sam elektromagentni sistem sinhronizovan na Šumanovu rezonancu (ŠR). Još je Blekmen (1990) utvrdio da spoljna ELF polja menjaju ulazak kalcijuma u neurone, menjajući njihovo funkcionisanje.

 

Stabilna sinhronizacija elektromagentnog polja mozga leži u osnovi razmišljanja, učenja, emocija i inteligencije. Važno je napomenuti da je frekvence rada hipokampusa (gde se nalaze centri za učenje), upravo 7,83 Hz. Ćelije reaguju na frekvence u opsegu Šumanove rezonancije, ignorišući sve druge. Mi u svojim neuronima imamo prijemnike ovih signala i oni čine da smo u sinhronizaciji sa prirodnim ritmom Zemlje. Ovaj ritam povremeno remete erupcije na Suncu, ali je mnogo opasniji uticaj elektrosmoga koji se danas stvara (bežične mreže, radiotalasi itd).

 

Inteligencija može da se poveća: Radite ovo, bićete pametniji!

foto: Shutterstock

Čeri je 2002. otkrio visoku podudarnost signala ŠR sa solarnom geomagnetnom aktivnošću. Sunčeva aktivnost dovodi do vibracija u gornjim slojevima jonosfere, gde nastaje ŠR. Ove varijacije dovode do promena u nivou melatonina, hormona epifize. Osnovna ŠR je oko 8,5 Hz (ali se menja izmedju 6 i 50 Hz).

 

Jedan od pionira izučavanja uticaja ŠR na fiziologiju čoveka, Luis Hainsworth iz Australije, prvi je zapazio odnos frekvence moždanih talasa i ŠR. U nastavku ovih izučavanja, Robert C. Bek je opisao preko 250 frekvenci u ljudskom telu koje su odgovorne za lučenje endorfina, kateholamina, enkefalina, nastanak matičnih ćelija. Naš organizam se ponaša kao rezonator koji u odgovoru na talase određenih frekvencija reaguje promenom u funkcionisanju. Bentov je utvrdio da se više sistema aktivira tokom meditacije, sa frevencom moždanih talasa između 7 i 8 Hz. I drugi organi i tkiva reaguju na ŠR. Smit i Ludvig su 1987. merili ELF frekvence homepatskih lekova i njihov uticaj na rad pojedinih organa. Frekvenca od 0,1 Hz odgovara cirkulatornom sistemu, 7,8 hipokampusu, 10 Hz dnevno/noćnom ritmu, 33 limfatičnom sistemu.

Frekvenca malignih ćelija je 42 Hz, a snižava se i tokom prehlade ili drugih bolesti. Ovo je i suština energetskog isceljenja, korigovati frekvencu bolesti na frekvencu zdravlja.

 

Zanimljivo je da i hrana koju unosimo ima takođe svoju frekvencu. Industrijska hrana je praktično bez vibracija, a najvišu energetsku vrednost imaju esencijalna ulja (sa frevencama preko 100 Hz).

 

Bolesti koje izaziva stres: Nismo ni svesni šta radi našem organizmu!

foto: Shutterstock

Zašto je opasno elektromagnetno zagađenje

 

Stare civiliazacije su povezivale svoje kolektivno ponašanje sa promenama na Suncu (a kult Sunca je prisutan u skoro svim religijama sveta). Hejnsvort je za života neprekidno upozoravao protiv opasnih elektromagentnih talasa u okolini, posebno je bio protiv HAARP [High-frequency Active Auroral Research Program], koja šalje pulsacije u jonosferu Zemlje. Svi biološki procesi su u funkciji interakcija magentnih polja.

 

Elektromagnentna polja su veza između sveta oblika i sveta vibracija. Ona sadrže informacije koje se deponuju u našoj DNK.

 

Pulsacije DNK su informacije o svetu oko nas i našem telu. Nije neobično što se zbog sve većeg elektromagentnog zagađenja povećava broj karcinoma, mentalnih poremećaja, psihosomatskih problema i neuroloških oboljenja. Izvođenje organizma iz njegove prirode frekvence je izuzetno opasno. Mikrotalasne pećnice su primer izuzetno rizičnog proizvoda za zdravlje ljudi, jer stvaraju jake mikrotalase.


Farmaceutske kompanije ne žele da znate ovo: Jeftini lek iz prirode koji uništava ćelije raka!

foto: Shutterstock

Kako se možemo odbraniti od elektromagnetnog smoga oko nas? Odgovor možda leži u broju od 432Hz. Ova frekvenca je u skladu sa frekvencom ŠR (8 Hz). Naime, ako slušate muziku koja ima frekvencu od 432, organizam dolazi u sinhronizaciju (jer je 432 umnožak od 8). Ova frekvenca je peporučena od strane Kongresa italijanskih muzičara 1881, a preporučena i od fizičara Žozef Saver i Feliks Savar. Sada znate zašto je italijanska barokna muzika nešto najčešće što je ikada komponovano.

 

Sada znate i zašto voda stvara savršene kristale kada joj se pušta klasična muzika. Voda se uklapa u svoju prirodnu frekvencu. Neobično je da u Londonu 1953. godine ova frekvenca izmenjena i izabrana "disharmonična" frekvenca. Vibracije na 432 Hz su prirodne vibracije, bebe najbolje spavaju uz njih. Nije važno koju muziku slušate, ako je ona na ovoj frekvenci.

 

(banenestorovic.blogspot.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs