Kakve promene donosi ova planeta

Povratak Saturna se događa samo nekoliko puta tokom života: Evo kakav uticaj ima na vaš horoskopski znak!

Povratak označava pozicioniranje planete na isto mesto na kojem je bila dana ili noći kada ste rođeni

Lifestyle
21:38h Autor:
Foto: Shuterstock

Uticaj Saturna se oseća tek oko 29. i 30. godine života. Ukoliko još uvek niste napunili 30, onda se još uvek niste susreli sa uticajem Saturna.

 

Povratak označava pozicioniranje planete na isto mesto na kojem je bila dana ili noći kada ste rođeni i svaka od planeta ima taj jedan položaj. Povratak označava završetak ciklusa i početak novog.

Povratak Saturna dešava se svakih 27 do 29 godina i kretanje kroz vaš znak traje dve  do tri godine, zbog čega imate osećaj da se ceo vaš život menja i to baš onog momenta kada oduvate svećice za vaš 30. rođendan.

 

 

Stiskanje pesnice, smeh i žvakanje: 7 neobičnih metoda za bolju memoriju, koje zaista daju rezultate!

 


To je vreme sazrevanja i Saturn sve oko sebe usporava i dovodi na svoje mesto. Pomaže nam da sagledamo život onakvim kakav on zapravo jeste, a ne onakav kakav bismo mi hteli da bude. Saturn je surova i neće vas lagati kako biste se osećali bolje. Njegov uticaj će vas voditi i pomoći vam da naučite lekciju koju trebate od života ukoliko ste spremni da radite na tome.

Saturn je tu da uspori stvari, ukaže na ono što treba da se sredi i uradi, ali nije sve tako crno. Stvari postaju bolje onog momenta kada ih preuzmete u svoje ruke. Sada je vreme da shvatite šta vam je činiti ako želite da budete uspešni.

 

 

Spas od tropskih vrućina: Uz ove trikove visoke temperature će vam lakše pasti!

 

 

Napravite plan dve godine pre nego se Saturn vrati i radite na njegovom ostvarenju, kažu astrolozi. Budite realni u pogledu na vaš život i suočite se sa svim problemima i poteškoćama.

 

Saturn vas može naterati da se sredite, i možda u vaš život dovede neku novu značajnu ličnost.

 

 

Vlažne maramice su spas: 9 neverovatnih primena za koje niste znali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...